31 maj 2012

“Kick-off”

Ja i sommar är än så länge den största, planerade händelsen Stora Torget den 26 juli och det är absolut inte fy skam  -  Tvärtom! Ett åttamannaband ska få ihop något riktigt bra på scen under 4 minuter och då krävs det och är givetvis roligare att man känner varandra lite bättre. Därför blir det en liten kick-off/gathering nästa helg  (innan repetitionerna startar) med hela gänget. Det ska bli superskoj att få ett ansikte på alla och tjöta lite skit över en god bit mat och ett glas vin eller två!

Här hemma är det inte riktigt samma “glamour”. Svinkoppor är inte alls lika skoj även om Ellioth inte har speciellt ont av dem, tack och lov. Vi andra håller tummarna att vi ska slippa. Vi håller oss hemma imorgon med, eftersom det tar två dygn med antibiotika innan man slutar smitta… Sedan är det helg minsann!  Undra om man vågar springa en sväng då? Foten är nästan bra nu.

30 maj 2012

Olika intressen...


Sådana här "burkar" står det hemma i vår hylla och de är inte mina! De jag hittade tidigare idag var nog mer i min smak... Haha

Apoteket

Jojomen, visst var det svinkoppor. Så ett besök på Apoteket blev det.
Där hade också pimpats en del... Tur att det inte är så ofta man behöver gå in där, utan att de hinner göra om mellan gångerna.


Jag hittade dessa söta burkar i en av hyllorna, men efter att ha lagt 432 kr (!) på antibiotika, så blev det tyvärr inte roligare än bara en bild! ;-)

Vårdcentralen

Sitter i ett lätt pimpat väntrum med Ellioth. Vi ska kolla om det är svinkoppor, som han fått. Några utslag i ansiktet och svullna mandlar. Blir antagligen VAB även denna onsdag, eftersom de inte bör vara på dagis då... Vi får se vad de säger! Jobbet blir trötta på mig snart...

29 maj 2012

För ett ögonblick...

...fick jag julfeeling!? En doft... Det är fantastiskt hur mycket luktsinnet har memorerat!
Jag gick in i vårt konferensrum där det alltid brukar finnas en kanna kaffe, nypåfylld för dagen. Precis innanför dörren, kom en liten doft av jul! Klurigt. Jag reste tillbaka till skolan för ett ögonblick, till en luciamorgon fylld av förväntan. Man kom dit så där extra tidigt i kalla, bäcksvarta natten nästan och det luktade pepparkakor och lussekatter i hela klassrummet.
Så kändes det i tre sekunder alldeles nyss. Jag får nog ta en kik i skåpen där inne. Kanske finns det någon kakburk gömd...

28 maj 2012

Avslutning...

MEN, vilken underbar dag det var igår! En solig, varm och härlig Mors dag. Vi han knappt stänga av bilen framme i Varberg innan jag kastade kläderna och la mig i solstolen J Sååå härligt! Sedan blev vi bjudna på pastasallad och lite grillat. Sämre kan man ha det en söndag i maj! Hem en sväng, ett dopp i pollen för barnen. Jag gjorde ett halvt försök och gick runt en stund i vattnet, men utan att doppa mig. Skönt ändå. Sedan åkte vi hem till min mamma och där bjöds det minsann på pastasallad… och kallskuret. Jag som tänkte göra pastasallad till kvällens grillfest på dagis, fick tänka om.

Grillfest och lite avslutningsfest ikväll alltså och strålande väder. Tänka sig,  att min lilla tjej har gått färdigt i förskolan och ska fylla 6! Jag som själv nästan är bara barnet… Hmm, svårt att få ihop ibland.

De har övat på sommarsånger nu i några veckor och dagen idag går nog åt till spännande förberedelser. När det sedan bli skarpt läge tror jag att våra barn kommer att agera publik istället för sångfåglar. Det där med att stå framför folk och göra saker, är inte någon av dems favorit, tyvärr. Tänk så olika vi är… Det går ju inte tvinga fram, då blir det tvärstopp. Det är bara att hålla tummarna för att det går lättare och lättare. Det brukar vara ren underhållning hur som helst när barn i blandade åldrar ska sjunga tillsammans. Fokuset är ofta väldigt olika… Nån kan smita iväg och plocka blommor mitt under sången, medans en annan varelse ropar att han eller hon är kissnödig. En tredje hostar okontrollerad och en fjärde sjunger i högan sky, samma vers  - igen... J Förra året blev det lite småbråk, då nån helt plötsligt fick lite för lite plats i ledet. Preciiiis så som en klassisk sommaravslutning på dagis ska vara!

Trevlig dag alla!

27 maj 2012

Tjohooo!

Det var väl på tiden! Vad roligt att det gick hela vägen igår för Loreen och Sverige! Mest uppe i det blå var nog ändå Mr Melodifestival, Christer Björkman. Han är nog med nästa år med, sedan tror jag nog att han avgår.
Bäst igår tycker jag nog ändå att poängpresentationen av Sarah Dawn Finer, som EBU-tanten var! Hon är fantastisk!
Nu väntar solen och morsdagfirande i Varberg! Fram med solkrämen, just in case :-)

26 maj 2012

Nu gäller det!

Om en timma kör finalen i gång! Undra hur det går. Jag hoppas på mindre sluddrande eller tappande av text! Då kan det nog bli en topp 5-placering. Tveksam till vinst, även om det vore det allra roligaste!
Dagen har gått i musikens tecken, men det blev tyvärr inte så mycket sång. Halsen tillät inte riktigt det idag. Men det var väl disponerad tid ändå! Vi plockade i en gedigen samling av låttexter och jag fick höra många trevliga slingor, som kommer bli jätteroliga att få äran att vara med och spela in framöver!
Nu nattning av ett stycke trött Ellioth och sedan ett glas rosé i soffan!

25 maj 2012

Freeedag!

Vad härligt! Man blir lite extra glad av fredagar. Ännu gladare blir man av vädret och att en trevlig, solig helg väntar med sång, musik och morsdagsfirande.
Uppåt idag alltså! Skön känsla trots skoskav och lite skav i halsen. Dessutom inhandlades den där Epilatorn igår. Den användes och här sitter jag. Jag överlevde! Snart hem till solen.
Underbar fredag på er alla!

24 maj 2012

Ingen favorit...

Kokt skinka som pålägg är det tråkigaste som finns, har jag alltid tyckt och därför nästan aldrig ätit... Tills jag kom på att senap (som inte heller är största favoriten) är jättegott att ha på! Hur många vuxenpoäng blir det på den tro?

Ska jag?

Ja, jag tror nog att jag ska…  Man letar ju efter utmaningar i livet – här är en! Men jag tror och HOPPAS verkligen att det inte är lika mycket tortyr att köra en sån här under vatten. Men va fasen! Vill man vara fin får man lida pin… (Säger jag nu)) Och de som är vana, säger att det gör mindre ont för varje gång… Wish me luck!

 

23 maj 2012

Lite sol

Det hettar lite smått på ryggen nu. Den är inte så lätt att smörja in själv. Men vad gör det!? Fy fasen vilken go dag! Har suttit i alldeles bredvid vattenspridaren, så när det vindade lite så fick jag mig en liten lätt dusch. Fiffigt och skönt. Blir en varm natt... Tror inte det blir så bra att flytta in vattenspridaren.

Hemma igen...

Ja, men godmorgon! Här är vi uppe tidigt som vanligt. Men en supersnorig Thilde gör att vi är hemma idag och tar det lite easy. Bra för hennes näsa och bra för min fot, som får vara barfota hela dagen.
Det är inte omöjligt att jag solar en stund idag, både fram och baksidan. Dessvärre måste jag åka till jobbet en stund i eftermiddag när Patrik kommit hem. Det är ett par saker som måste bli klara idag nämligen. Men först soffmys framför Bolibompa... På återseende!

22 maj 2012

Skoskav

Ja jäklar… det är inte att leka med. Haltar idag och undrar hur jag ska lösa kvällens träningspass i ett par jympaskor…  Det kommer antagligen göra jävulskt ont till en början, för att sedan förhoppningsvis ”försvinna”. Jag lyckas alltid få blåsor när jag gnager i ett par skor lite för länge… Inte kul. Sedan måste jag ju jämt pilla och göra hål på blåsorna med. Heja mej, vad bra! Jag lär mig ALDRIG! Det får bli en tur till skoaffären i samband med lunchen idag och köpa mig ett par bekväma, luftiga, fotriktiga (tant)skor… J

21 maj 2012

Lagen om allts jävlighet...

Precis hemkommen... Och VAR är solen?
Tippar på åska strax. Jag tar väl och behandlar mitt skoskav istället, som inte mått så bra i en varm sko hela dagen... Aj aj!

"Klaga" lite...

Nu, den här veckan kommer ni säker få höra mig säga både det ena och andra om att behöva jobba inomhus de första riktigt varma dagarna på året… Efter en härlig ledighet och en helt fantastisk söndag vädermässigt så kan jag ju erkänna att jag inte var så hemskt sugen på att jobba idag. Jag hade mycket hellre varit ledig, helst hemma själv *drömmer*… Då hade jag installerat mig på altanen, eller kanske till och med vid sjön med allt jag behöver inom en armlängds avstånd. Sedan hade jag njutit i fulla drag och jobbat på sommarens bränna!

Nu är det ju inte riktigt så. Här visar det nästan 25 grader på mitt kontor… *phew* Ska nog fylla på vattenflaskan.

Men man måste älska sommaren!

20 maj 2012

Ovant…

Varje gång det smäller till och blir varmt blir man smått förskräckt över hur svettigt det blir på en gång, så fort man gör något. Det tar ett tag innan kroppen vänjer sig. I alla fall min. Jag låg ute i en solstol på förmiddagen och det pärlade sig typ överallt på kroppen. Var är den svalkande poolen när man bäst behöver den? Hade kunnat tänka mig en assistent, som viftade med en solfjäder och som bjöd på kalla, läskande drinkar också… Ler  Men, men , nu fick jag nöja mig med att gå in eller till skuggan med jämna mellanrum istället. Det fick funka det med…
drinktavling__drinkar_36201133

Jag vet vad jag ska göra idag…

…öppnade just altandörren! Åh, vad jag väntat sedan sist. SOL och värme! Det doftar underbart här inne bara på några sekunder och jag vet vad jag ska göra fram till 13.30, då vi ska på lite kalasfika. Jag ska placera mig på alten och sola! Så…Dags att byta om,,, Ler Over & out!

19 maj 2012

Snuvad...

Glada i hågen packade vi in familjen i bilen och gav oss i väg i förmiddagens härliga solsken. Målet: Varberg. Nästan framme blev himlen bara mörkare och mörkare och solen lyste verkligen med sin frånvaro. När vi stängde av bilen vid vårt mål kom dessutom dagens första regndroppar... Snuvade på en fin dag! Men det blev ändå en trevlig dag vid svärföräldrarnas husvagn. God mat serverades och kaffe och glass. Nu är vi hemma efter att ha myst lite med två söta treveckors kattungar hos Patriks syster. Thilde verkligen njöt!
Nu är det snart dags för lite god mat igen. And it goes round and round and round....

18 maj 2012

Lite vin och pyssel

Thilde har pratat om i flera dagar nu om att göra inbjudningar till sitt barnkalas. Hon fyller 6 år den 2 juli, så det är i alla fall ett litet tag kvar.
Det blev en mysig tripp till Borås idag. Soligt och härligt och massa folk, eftersom det också var vårmarknad. Det blev en liten tjejeftermiddag med inköp av pyssel och ett läppglans till den lilla tjejen. Mamman i sällskapet lyxade till med två flaskor vin, ett bubbel och ett rosé. Rosévinet funkade utmärkt att pyssla på faktiskt. Så nu är korten snart klara. Nu ska det nog bara tjatas lääänge om NÄR vi ska dela ut dem till kompisarna.
Jaha ja, det räckte att tänka tanken! Tjatet är igång... Herreguuuud!

20%

Tänk om man hade kunnat jobba så lite och ändå fått det att gå runt. Denna veckan har det gått med lite hjälp från Försäkringskassan, bibeln och arbetstidsförkortning... Inte helt tokiga påhitt ;-)
Det blev En dags arbete. Jag tror dessvärre inte att det är en fungerande lösning i längden...
Idag blir en slö dag...jag har just fått i mig kaffekopp nummer två och undrar vad som händer nu!?
Ett besök för 4-årskontroll på bvc väntar i eftermiddag... Eventuellt kanske löparskorna snöras på också.

17 maj 2012

Lite bilder…

Det var två himla fina ställen vi har varit på idag. Tänk vilka UNDERBARA ställen det skulle varit om solen hade visat sig och det inte hade blåst rakt igenom en… Det får bli ett återbesök en annan gång!

Här är i alla fall några bilder från våran dag.

bild

bild (2)

bild (3)

bild3

bild (4)

Dagens tema

FÄRG!
Känner mig lite malplacerad på landet bland fåren :-) Men det är fint!

Utflyktsdag!

God morgon! Uppe med tuppen, som vanligt när Ellioth får bestämma. Eller får och får... Det är inte så mycket val vi har. Det går liksom inte fortsätta sova!
Nyduschad och ganska pigg ska jag nu snart sätta på mig ansikte och kläder och göra mig och barnen redo för utflykten till Ästad Gård och antagligen också Öströö fårfarm. Har inte besökt något av dem tidigare, så det blir skoj! Hoppas det finns massa gulliga lamm. Undrar bara när solen tittar fram...

16 maj 2012

Halsfluss i huset!

Här har jag varit hemma med barnen i två dagar när det egentligen var VAS jag borde ägnat mig åt. Vård Av Sambo. Han har varit sämst, haft skitont i halsen och feber men ändå varit och jobbat. Igår försökte han ta död på halsbacillerna med en rejäl whiskey, jag tror aldrig att han har grinat så illa nån gång. Det SVED! Idag gick det inte komma iväg till jobbet, utan det bokades tid på vårdcentralen och en halsodling visade såklart Halsfluss… Jippi! Hoppas inte det är det barnen har haft känningar av… och att JAG kan få slippa! Det gör ju så in i helvete ont!

Imorgon ska vi till Ästad Gård med mamma, sambo och min bror. Vi får se om vi kommer iväg hela styrkan. Så typiskt! L

15 maj 2012

Idag gick det lätt!

Mitt pass på Friskis, lätt som en plätt… Jag studsade nerför trapporna alla tre våningar efteråt. Så skön känsla! Det var riktigt svettigt idag med, härligt när det droppar av en redan efter första styrkelåten. Bra kämpat alla! Nu fick jag mersmak igen… Det blir så när “braiga” känslor dyker upp!

Utmattad ;-)

Ja, herrejösses vad jobbigt det är att ligga här och vänta på att kaffet ska bli klart... Undra om jag orkar gå ut i köket och hälla upp en kopp!?

Mys

En mysig dag igår! Inte så ofta man är hemma med bara ett barn. Idag blir det nämligen två... Ont i halsarna och lite småkrassliga.
Ja men vi myser väl vidare idag då. Jag är inte nödbedd precis. Kanske kan jag hinna ikapp med lite tvätt med.
Igår sjöngs det minsan igen och herregud vad jag fick sjunga och ta i i en riktig dansdänga! Jätteskoj! Och kul att testa olika stilar. Rätt vad det är så hittar man helt rätt. Åkte hem med ett leende.

14 maj 2012

Sug…

Mitt sötsug har helt sonika nästan försvunnit. De senaste helgerna har jag inte ens varit särskilt noga med att köpa lördagsgodis!? Jag har inte gjort något speciellt alls egentligen och socker får jag ju förstås i mig via annat än just godis och fikabröd. Känns rätt bra hur som helst.

Förövrigt är jag mer en fett-&  salt-tjej…(har väl brist på något antar jag) Ler med tungan ute Pringleschips, ostbågar, popcorn, nötter, ja till och med bacon, krutonger, vitlöksbröd och sånt som jag har svårt att låta bli och kan småfrossa i emellanåt. Ska det vara kakor och bakat så blir det helst wienerbröd eller en donut… ja ni ser… Även detta har det varit mindre av det sista. Inte alls svårt just nu att låta bli när det bjuds, eller åtminstone bara ta litegrann.  Säkert ett led i att jag kommit igång att träna lite mer. Och det är ju bara en av alla positiva effekter man får av träningen!

 popcorn

Höstväder

…och vi är inne och kurar i soffan jag och Ellioth. Rätt mysigt! När vi hämtade barnen från mormor och Bosse igår hade han feber och var alldeles rödmosig. Han gick in och la sig på soffan och somnade under tiden vi var där. Han sov hyffsat länge i morse med… ända till 07.30. Nu däremot verkar han ganska så pigg. Så idag har vi en liten bonusdag hemma han och jag. Dessutom behöver mina ben vila lite. Det känns idag där benen liksom sitter ihop med resten av kroppen… haha…  Jag och Anatomi!? Himlar med ögonen

Thilde ville i alla fall åka till dagis och hade igår till och med lagt fram kläderna hon skulle ha på sig idag. Det är en hårfin gräns där just nu mellan stor tjej och litet barn Ler När vi har myst klart här idag, blir det en sväng till Borås. Ny sång ska läggas på en eller ett par låtar. Skojsigt!

13 maj 2012

Tempo!?

Ja vad säger man..!? Vinnaren i gårdagens Göteborgsvarv höll en kilometertid på 3 min! Så fort orkar eller kan jag nog inte ens springa EN km...
Jag tog mig hur som helst runt milspåret idag. Gick några kortare sträckor så det blev en typ av intervallpass intalar jag mig...Hehe
Är nöjd i alla fall, solen värmde så gott och varm och "go" blev jag! Första målet är att lyckas komma ner på i snitt 6 min/km (hälften så fort eller dubbelt så långsamt, som Kenyanerna).

Lugnt

Idag ställde vi faktiskt klockan för att inte sova bort halva förmiddagen. Nu har vi just ätit frukost i lugn och ro framför TV:n. Den ska nu sjunka så där lagom för att orka ge mycket energi till en joggingrunda i skogen om en stund. Härliga solen är ju framme så det är bäst att passa på.
Borås bjöd på god mat, sol och bio igår kväll, så lördagen slutade bra!

12 maj 2012

Taskig stämning…

…Behöver jag nämna att det inte alltid blir som man tänkt sig?

Barn kan verkligen liva upp och få människor att le, men de kan också ha precis den motsatta effekten. Få varelser kan göra en så jäkla arg. Idag har barnen testat oss ordentligt. Det har inte lyssnat och Thilde (särskilt) har utstuderat skitit i vad vi sagt och även retat lillebrorsan till vansinne.

Lite lätt Rejält trötta i huvudet av allt tjat och skrik tappade vi liksom sugen på Göteborg och vi kom på att det nog är lättare att åka och fira i Borås och kanske till och med ta bilen! Då hittar vi helt säkert en parkering och vi får garanterat mat, så vi slipper bli tjuriga på grund av det också Blinkar 

Inte många rätt det blev till slut. Jag får antagligen ingen hummer, men det blir  nog fler chanser hoppas jag. Vad vi däremot fick nu var lite extra tid i lugn och ro hemma! Inte så tokigt trots allt… 

Fira lite…

Imorgon har jag och älsklingen 12-årsjubileum! Fattar inte var åren blir av? Förra året firade vi 11-årsdagen i Trollhättan på Alberts Kök och njöt av fint väder, härlig natur och smarrig mat. Jättemysigt, rekommenderas!

I eftermiddag tänkte vi faktiskt ta bussen in till Göteborg, spatsera runt barnfria på stan, bara vara och sedan försöka oss på att få ett bord på Texas Longhorn. Jag är så vansinnigt nyfiken på deras mat, så jag hoppas vi lyckas. De ska ha en Surf & Turf, som får det att rinna till lite extra i mungipan på mig… Ler med tungan ute

surfturf_108385098_186034100Oxfilé och hummer!

Jag lär återkomma i ämnet…

Snabba resultat på kort tid...

Nu är de igång igen på tv-shop med en super-ab-maskin som tydligen inte är jobbig att träna på eftersom man kan göra det HEMMA! Undebart, ellerhur!?

Ska man få de magmusklerna de har i reklamen så kommer det ta både lång tid OCH vara jobbigt, tro mig... Det är svårare och jobbigare just HEMMA. Det krävs en jävla disciplin.(Jag har den inte)Men testa för guds skull, det är säkert ett riktikt klipp... Och så får den plats under sängen också! Lycka till ;-)

11 maj 2012

Blää...

Kom just tillbaka från en liten lunchsväng med grabbarna på jobbet. Idag var det Schnitzel på menyn. Detta tillsammans med pommes och bearnaisesås gjorde att kroppen nu inte mår så himla bra… Äckligt mätt. Usch och fy…

Se & Hör...

...vilka puckon!
Jag kan ärligt erkänna att det då och då smyger sig ner en Hänt Extra i kundvagnen, kanske ska sluta gynna dem...
Det kan fasen inte vara lätt att vara kändis alla gånger, även om Vissa "lyckas" synas precis överallt och säkert till och med själva skickar diverse bilder till olika skvallertidiningar av mer eller mindre intim sort...
Men det här..? Ingen större skada skedd kanske, men ändå. Hur kan de bara HITTA PÅ? Ta saker ur luften?
Vad skönt att de snabbt och lätt kan både bekräfta och dementera i sina egna bloggar.
Klicka här:


Trevlig fredag föresten!

10 maj 2012

Skam den som ger sig

Hyffsat nöjd med mig själv, som gick upp kl 5 och tog en dryg halvtimmas promenad/joggingrunda! Vilken ljuvlig morgon. Solen ville nästan igenom molnen, 10 grader och fågelkvitter överallt. Bra start på en torsdag!

9 maj 2012

Damn!

Huvudet stack nästan ovanför hallspegeln! Rätt snygga på, från sidan. Ser man dem från mitt håll, uppifrån himlen, så är det kanske lite för mycket toe-cleevage för min smak... Tål att funderas på ett par dagar ;-)
Ni kanske undrar om de går att ta sig fram i... Jo, lite stelbent. Men övning ger färdighet även här antar jag.
Största frågan är nog ändå när man får användning för dem!?? Men va fan, ibland behöver man lite känsla av lyx och glamour!

tanken vad god...

Igår kväll och efter mitt träningsinlägg nedan, så plockade jag optimistiskt fram mina träningskläder, redo att klä på för en dryg halvtimmas morgonpromenad. Jaha ja, så långt var ju allt ok. När jag sedan vaknade av klockan vid 04.55 och hörde hur regnet smattrade på rutan, så har täcket och kudden aldrig någonsin varit så sköna. Jag låg kvar! Inte ok… J

Det ska nog fortsätta regna, som det verkar MEN kanske kan det hjälpa om jag vet det redan innan. Jag kommer ju ändå hem till en värmande dusch, en macka och kaffe och är PIGG kl. 6…! Nya tag imorgon - träningskläderna ligger ju kvar!

8 maj 2012

En snabb vända ute...

… och näsan kände doft av Banan Skids!? Lite udda…
Minns ni dem?

Kolhydratladdning

Ikväll blir det Friskis igen. Undra om jag fortfarande hittar dit!? ;-)
Som tur är har jag hittat på lite annat vettigt senste veckan än att bara vila. Den här sommaren och semestern ska jag ta fasta på det mina kära vänner gjorde förra året - lägga till extra träning när tiden faktiskt finns. Kanske något så simpelt som morgonpromenader, komma upp i TID och få det till en vana att ta med till hösten. Sedan återkommer jag ju alltid till ämnet Göteborgsvarvet! Det går av stapeln nu i helgen. Funderar allvarligt den här gången på att anmäla mig till 2013. Nån som vill hänga på?
Nu har kroppen fått pasta och kyckling, som uppladdning inför kvällens drabbning och nu ska den få kaffe!

7 maj 2012

Ännu mera nytt!!!

Jo ser ni, det blir Stora Torget i sommar!!! Så himla skoj. Jag ska vara körtjej den här gången bakom ett bidrag, skrivet av Anders Blom, duktig låtskrivare och trevlig kille. Han ska också vara med och spela. Blir superkul att få vara en del i detta och jag ser redan fram mot första repet!
26 juli kör vi live i Borås, med sikte på "Svensktoppen Nästa" ;-)

Lite nytt...

Ja, eller det var väl mest gammalt som försvann. Några centimeter i alla fall ;-) Resten av mig är kvar!

Måndag morgon

Känns det såhär idag?
Njee, inte riktigt… Lika trögt som vanligt, själva momentet att kliva ur sängen. Skönt dock att det är ljust och att man ser solen genom fönstret när man vaknar. Men efter den här låten så kan jag inte annat än le i alla fall och välkomna en ny vecka. En vanlig vecka, utan extra ledighet…
Det var en rätt fin dag igår. Vi hälsade på den lilla kaninbebisen hos kusinerna och Thilde kramade och gosade. Sedan blev det mjukglass i Örby. Jag smaskade på barnens, eftersom jag visste redan innan att det inte skulle äta upp sina. Exakt så blev det. Ett försök till 6,5 km i spåret blev 2,5 km med håll. Aj, aj… Måste varit glassen!
Tittade på söndagsfilmen i TV4, den var bra, synd bara att jag somnade ifrån självaste upplösningen. Shit happens!

5 maj 2012

Så kul, så kul!

Kan inte säga det nog många gånger...men det är ju SÅ vansinnigt roligt att sjunga! Hade några trevliga timmar i Borås idag på förmiddagen, som nog gav ett rätt gott resultat :-) Det blir väldigt intressant att höra hur låten kommer växa bit för bit!
Eftermiddagen har börjat lugnt och fortsätter så... Gott! Imorgon efter lördagsgodis och lördagsvin får jag ta en ny 6,5 kilometersrunda. Nån måtta på dessa njutningar får det ändå vara :-)

4 maj 2012

Fredagsmys!?

Ja, just nu har jag det lite för mig själv. Jag fixade en stund i köket och gjorde drinktilltugg i form av baconinlindad halloumi med liite chilikrydda. Dessa blir klara i ugnen på 10 min.
När jag sedan knäppte ölen och skulle gå in och bjuda min käre sambo, så hade han somnat i soffan bredvid en febrig, liten tjej. Han är för övrigt inte helt kry han heller. Typiskt va, när man väl gör sig till!?
Får väcka dem strax tror jag, så vi får fart på matlagningen med... Det blir inte alltid som man tänker sig. Men det är ju värt ett försök ;-)
Imorgon blir det sång och musik igen! Det ser jag fram emot. Det kan ju aldrig bli tråkigt!!! Mera sånt...

Träningsvärk!

När man ger sig på något man inte gjort på länge, så känns det! BodyStepen från i onsdags gör sig nu påmind främst i vaderna men också efter några sega armhävningar. Men det är gott, det känns att man lever. Det är ändå märkligt vad kroppen vänjer sig och blir bra på det man tränar. Så man behöver chocka den ibland så att den inte somnar till. Väckarklockan chockade mig idag också... Men den signalen vänjer sig kroppen aldrig vid!? *gäsp*

3 maj 2012

Som sagt...

Rutiner åt H-vete! Läggdags NU!? Kvart i nio!? ;-)

upp och ner…

Det sämsta med solen och sommaren, (om det nu finns något egentligen) är väl att alla vanliga rutiner blir helt åt h-vete… Ler Barnen kommer aldrig i säng, det är för varmt och för ljust för att man ens ska tänka tanken att det faktiskt är kväll. Det blir trötta mornar för de små. Men det är underbart!

Tur att det är kortvecka! Det är ju redan fredag imorgon, så idag känns det nästan ännu slappare. Fast det är tydligen fredag idag redan – Let´s Dance på TV!  och som min kollega så fiffigt kom på: “Då får man dricka vin ikväll då… “Ler

Bra dag!

Jo, men visst blev det en bra dag igår! Ett roligt besked, som jag snart kan berätta mer om. Kanske, kanske, kanske kan det bli ännu roligare!  Vi får vänta och se. Kul när det händer trevliga grejer!

Jag kastade mig ut på altanen igår efter dagishämtning. Barnen försvann nämligen lika fort som vi kom hem… in till grannen och iväg på nya cykeln. Underbart när de kan röra sig så fritt. Patrik stod för jobbandet och klippte gräset medans jag åt uppladdningsmat och laddade batterierna med sol inför kvällens BodyStep-pass, som visade sig bli svettigare än nånsin. Men det var kul och gott för kroppen! Lite mat, en dusch och en färdig deklaration senare intog jag soffan med gott samvete. Som sagt – en bra dag!

2 maj 2012

God Morgon!

Vilken underbar, solig morgon! Det KAN bara bli en bra dag idag, trots jobb. J
Thilde var så spänd på dagens aktivitet med stora barnen på dagis. De ska åka tåg till Borås nu på morgonen och besöka Navet. Smörgås, frukt, pannkakor  och saft packades ner i den lilla ryggsäcken. Stort!
Jag hade ett konstigt uppvaknande i natt. Efter att ha sovit ett par timmar, så vaknar jag och tittar rakt ut i vårt mörka sovrum. Tanken som slår mig är att det är väldigt märkligt att jag ligger kvar i Soffan och  att allt är avstängt och nedsläckt. Det tog nog en minut innan jag fattade att jag ju låg i sängen och allt var i sin ordning. Klockradion visade 01.17… och jag somnade om så gott så fram tills klockan ringde 05.45. Efter en dusch var jag människa och morgonrutinerna kunde starta.
Bring on the day!

1 maj 2012

Ny cykel...

Jag vill ha en, men idag var det Ellioth som fick en! Ett besök på Blocket medans jag solade ryggen gav resultat. En fräck peakcykel. Svart och grå. 400 kr. Nöjd son åkte hem från Borås med cykeln i bagaget. Nu cyklas det för fullt och jag är tillbaka på altanen. Ljuvliga dag... Mer, mer, mer!!!

Soooola!

Jag hoppas att dessa ben skiftar färg allt eftersom dagen går! Underbart på altanen. Här tror jag att jag stannar idag! :-)