28 februari 2013

Knö med alla andra...

Idag är det stora veckohandlingsdagen runt om i kommunen. Då är alla i affären samtidigt! Nej, kanske inte helt sant, men många är vi som ska handla och fylla på till helgen. Annars har jag gjort söndagen till min inköpsdag. Då har man allt man behöver till veckan som ska starta och det är glest med folk. Intressant, eller hur!? Tänk vad socialt det där kan vara för många ändå. Att träffa ungefär samma folk samma vecka. Fastna i mittgången för att snick-snacka och prata ikapp om det senaste, eller bara slänga ur sig käcka fraser, likt: ”Jasså, behöver ni mat ni med?”

Ikväll ska jag ge mig in i kaoset tillsammans med älsklingen. Intressant att iakttaga och tjuvlyssna lite på andra ibland. Vi blir säkert också tjuvlyssnade på och säkert också lite tjuvkikade på av en eller annan nyfiken veckohandlare. Man vet aldrig på ”landsbygden”…

27 februari 2013

Det är dags

Tog en liten tripp bakåt i tiden… ett knappt år. När våren visade sig förra gången. Många härliga, småkittlande minnen och sköna dagar. Kul med en blogg på det viset. Det är lätt att gå tillbaka och läsa vad som hänt. Känslorna kommer tillbaka. Herrejösses vad redig jag var på att springa en period. Blev lite inspirerad av mig själv faktiskt. Det är dags att försöka ta upp löpningen igen och göra en investering i nya dojor, satsa på beachformen och samtidigt se sig om i den underbara naturen, som Fritsla faktiskt erbjuder. Ja, ni märker… Vårkänslorna ligger och bubblar!

Feelgood...

Nu kan jag meddela alla sjusovare att kl 06.30 är det LJUST när jag går ut till bilen. Underbart! Vad glad man blir direkt. Eller ännu gladare. Himlen är alldeles rosalätt och månen stor och helt fantastisk. Feel-good-känslan bättras alltid på också när jag har kärleken nära och vårkänslorna har liksom börjat spritta i kroppen nu. Att en torr vägbana kan göra sådana underverk i kropp och själ. Gott!  

Ikväll blir det träning, dags att göra slut på lite av energin och fylla på med ny. Den energin lagrar jag nog till helgen. För när jag kommer hem blir det lugnt. Lite småfix bara och så soffläge.

26 februari 2013

Vill ni ha en spelning?

Den frågan fick jag igår eftermiddag.
"Eeh...!? JA!", blev svaret.
Skitkul att det har blivit lite ringar på vattnet efter vår medverkan i radio för två veckor sedan.
Det är ett planerat evenemang till sommaren, som säkert kan bli kanon! Ser med spänning fram emot vad det utvecklar sig till. Ikväll blir det mer fokus på Svensktoppen Nästa och en ny musikalisk bekantskap... Blir bara hem och vända efter jobbet. Kul när det händer grejer!


Tid att prata

Måndagarna är fullbokade sedan året började och är så ända till april är slut. Simskola direkt efter jobb och fritids. Igår var Patrik med och kikade hur det går för Thilde. Jag och Ellioth, som förövrigt inte var gladaste killen i stan gjorde några ärenden. Lite fix behövs alltid konstigt nog. Han deklarerade sedan att vi minsann köpt, blommor, vin och mat. Jajamen! Småförberedelser inför helgens festligheter har börjat. Blir skojigt att fira in mitt nya hem med vännerna.

Var hemma 18.30 pyntade krukorna med de nyinköpta växterna och väntade på älsklingen, som kom kl 19. Då var det bara att börja fördela ut matlagningsuppgifterna mellan oss och sätta igång. Vad trevligt det är att laga mat tillsammans och inte stå och häcka själv vid spisen. Man hinner prata också, om allt möjligt. Det uppskattar jag otroligt mycket. Vuxentid helt enkelt. Man kan ju låtsas att man är lite vuxen i alla fall. Det blir lite allvar blandat med många härliga skratt. Mätta blev vi till slut också även om vi fick kämpa lite för födan igår. Käkarna fick sig ett träningspass. Undrar om de klarar av reprisen i dagens matlåda?

25 februari 2013

Helgen

God morgon!

Vad en helg går fort. Vi har haft jättemysigt. Vi startade med att bli superrena på Kaskad i fredags eftermiddag. Det släppte både för Thilde och Ellioth den här gången och vattnet var inte alls lika läskigt att få i ansiktet. Roligt hade de och trötta blev dem. Det blev jag med, ögonen gick i kors och efter att ha bäddat ner två barn som somnat i soffan gick vi vuxna också och lade oss. 22.40!!! My God! Tidigare än någon annan dag i veckan. Men det var skönt och behövdes tydligen.

Lördagen kom och det skulle fixas lite presenter till söndagens väntande barnkalas. Thilde frågade när vi skulle åka till Ullared nästa gång och då kände jag att det kan vi ju göra nu! De tog med sina julklappspengar och investerade i varsin lite större kartong med Lego. Presenter hittades också och lite annat smått och gott, som vanligt när man är där. När vi kom hem så blev det Legobyggning på köksgolvet medans jag tog igen mig och drack en kopp kaffe. Fick en låt över mailen av älsklingen med en riktigt catchig slinga, som lätt hade tagit sig vidare i  lördagens deltävling i Melodifestivalen. Fy nu börjar till och med jag att tröttna på det. När pausunderhållningen är behållningen och det man ser fram emot mest i programmet, då är något fel!

Skön helg, som sagt och den avslutades i samma anda inne i Borås med mys hos darling. God mat och så film i soffan!

 

22 februari 2013

Barn här härliga...

För två veckor sedan, innan vi var med i radion och spelade och sjöng. Så möttes jag av en liten tjej på förskolan. Hon hann före Ellioth ut i hallen för hon var nyfiken och tvungen att fråga en sak. För ”Ellioth har sagt att du ska sjunga i radion! Ska du det?” Roligt då att kunna svara Ja! Samma tjej kom springandes ut i hallen igår när jag hämtade och frågade: - ”Har du sjungit i radion nu?”

-Jajamen, det gjorde jag förra veckan.

- Jaha! Vad handlade låten om?

- Hmm, om kärlek kan man säga.

-*Fniss* Kärlek? *hihi*

Tänk vad de pratar om och vad personalen för höra mycket kul. Idag skulle Ellioth minsann berätta att vi gjorde hamburgare till kvällsmat igår. Tror säkert att förskoleläraren, som får nyheten hämtar anteckningsblocket på stört.

Om vi ska gå till ytterligheter...

Nu jäklar är det fredag! Gött, men det snurrar lite i mitt huvud. Jag kan inte sluta förundras över reaktioner hos människor om ditt och datt. Allt som oftast är det skitsaker… Men det är faktiskt så att om är det något i ens omgivning som stör balansen, så kanske man ska välja bort det istället för att vingla vidare ner i diket.
 
Vi tar min blogg som exempel. Så trampar jag ingen annan på tårna. Jag tycker själv att jag vänder och vrider på varenda ord här i bloggen för att på bästa, lustfyllda sätt och utan att överdriva, eller plocka bort alla händelser utom vad vi äter till middag, ge en skildring av vad som händer och sker i mitt liv. Kan inte ljuga om att jag tycker det är skoj att det finns några som faktiskt läser här. Jag vet inte varför ni läser? Antingen är det är för att gotta er, glädjas med mig eller för att ni gillar hur och vad jag skriver… Hoppas de två sista förstås. Hade jag inte gillat det, så hade jag enbart skrivit dagbok vid sängkanten. Till och med där hade jag nog lindat in orden emelllanåt. Men vad är ok att skriva eller lägga ut på nätet?
 
Jag ska ta en EXTREM-jämförelse nu, så håll i er.
 
Är det ok att skriva att ”helgen har varit njutbar på många sätt” eller  att ”älsklingen fixar glöden, kysser som en gud…” osv?  Ok? Pinsamt?
Vi tar det i förhållande till PORR eller jag säger erotisk film istället för att linda in det, som också visat sig finnas på nätet… (Visste ni det?)  Ok? Pinsamt?
Kan man ens jämföra?
Mina ord från bloggen, vad betyder de Egentligen? Det vet kanske bara jag.
Sista frågeställningen: Hur gör du om du inte gillar porr? Ahaaa!!! Du tittar inte!? Smaaaart!
 

20 februari 2013

Spräckt schema

Hemma idag med med en betydligt piggare Thilde och friskusen Ellioth. Allt har blivit förskjutet idag. Vi vaknade efter 09.30 och det var till och med segt att gå upp då. Frukost intogs först vid 11-tiden. Och nu som först är vi på nattningen. Har tränat ikväll och då blir det lite senare... Imorgon satsar vi på att komma åter till vardagen. Ska bara bli klar med kvällen först. Det är lite kvar.

Välkommen in i sängkammaren...

Här är mitt sovrum, och min otroligt sköna säng, som jag köpte när jag flyttade hit! Är supernöjd med den, både skön och fin. En av mina bättre inköp faktiskt. Det enda kruxet är kanske att älsklingen nätt och jämt får plats mellan gavlarna med sina 196 cm... ;-) Men det har gått bra hittills.
Smidigt med en hel bäddmadrass, när barnen dyker upp. Sova i skarven har aldrig varit någon höjdare.

Tänkte strött ut rosenblad i sängen innan fotograferingen, så som väl alla gör för romantiken!? Men kände att det nog var lite overkill just idag... Så de fick sitta kvar på stjälkarna i den fina buketten jag fick av Anders på Alla Hjärtans Dag!




19 februari 2013

En känsla...

Lite spännande det där. Följer du din känsla? Eller tänker du mest praktiskt? Båda varianterna är givetvis bra. Men känslan av att det känns bra är rätt viktig ändå.
Som i morse... Klockan ringer 05.30, som vanligt. Jag påbörjar morgonrutinerna. Tänder fönsterlampan i barnens rum. De stensover. Ser och hör att Thilde är snorig. Hon hade även lite jobbigt igår kväll. Så jag vänder, släcker fönsterlampan och går in till min säng och gottar ner mig under täcket igen. Vi stannar hemma idag, bestämde jag snabbt och utan större övervägning. Ställer fram klockan en timma för att kunna meddela jobb, skola och dagis. 08.30 vaknar Thilde och tror det är lördag, eftersom jag inte väckt henne. Det har varit en jobbig förmiddag för henne med ont i näsan och svidiga, rinnande ögon. Såpass att hon faktiskt utan protest gick och lade sig i sin säng igen. Där sover hon nu sedan ca 1,5 timma. Känslan sa rätt i morse alltså....på gott och ont.
Nu ska jag damma och tvätta lite.

18 februari 2013

Måndagar i badhuset

Idag ville lillbrorsan följa med och titta när Thilde var på simskola. Mysigt. Vi stannade och åt där också innan vi åkte hem. Thilde var jätteduktig idag och gruppen fick sitt första simmärke. Det klassiska baddaren! Roligt! En bra eftermiddag och kväll.
På fredag har jag lovat att vi ska dit igen. Då badar vi allihop och förfredagsmyser. Anders dyker nog också upp eller mer i... Eller, hur lät det!? Haha... Jaja...ett litet dopp...eeeh...herreguuud Kan fortsätta, men väljer att låta bli.
God Natt alla fina människor!

17 februari 2013

Orka!?

Orkar knappt blogga... Nattningen tog nästan knäcken på mig. Svär lite tyst för mig själv... Pust. Det blev inte många minuter för mig själv den här kvällen. Thilde somnade till slut för 30 minuter sedan. Två timmar efter påbörjad nattning. Kan inte säga att jag ser fram emot väckningen kl 05.30 imorgon. Men trots det är jag väldigt glad över att barnen är här igen - såklart!
I övrigt har helgen varit underbar på alla sätt. Tack älskling! Batterierna har blivit laddade ordentligt. Dock hjälpte det föga när de urladdades på en kväll... Gaaah!
Nya tag imorgon.

15 februari 2013

Visst kan man tycka vad vill...

…men vissa saker kanske är bättre att tycka i det tysta, eller när man vet att andra i ens närhet är av samma åsikt.

Idag har jag hört en lustig (eller vad man nu ska kalla det!?) tanke kring homosexualitet… och i detta specifika fallet handlade det om Anja Pärsson, eftersom det tydligen gick ett program om henne igår kväll. - ”Att hon är ihop med en annan tjej måste ju bara vara för att det är makligt. Hon vet ju redan vad hon har för storlek på kläder…”

Min kvicka fråga tillbaka: - ”Du, tror inte att det är så enkelt att det handlar om kärlek då?” 

- ”Nej, men hon kan nog inte va ihop med en karl för att hon har för mycket pengar… Då skulle hon nog bli lurad.”

Anja vet nog vad hon gör… Att sånt här ens ska diskuteras är skumt.

Föresten undrar jag nu så här i efterhand om inte han är ihop med sin fru bara för att det är makligt…!? Vad är det för fel på KÄRLEK, släppa kontrollen en smula och bara leva!?

14 februari 2013

Mosig morgon, mysig kväll

Shit! Vad det var tufft att kliva ur sängen idag. Kände mig nästan lite febrig…  Men väl på benen och efter  lite kallt vatten i ansiktet så var jag redo att möta dagen! Nu känner jag mig mest bara trött. Det blir en riktigt mysdag! Eller ja, kanske inte hela dagen. En riktig mysKVÄLL väntar. Tända stearinljusen i öppna spisen kanske, dra fram fällen och…

…låta våra hjärtan dunka och värma lite extra så här på Alla Hjärtans Dag!?

13 februari 2013

Urladdning x 2

En intensiv, rolig, mycket positiv dag. Det bara visslade till och så var allt över. Lite pirr, men ändå ett otroligt lugn! Så skönt att slippa den där jobbiga nervositeten.
Vi är väldigt nöjda med vårt framträdande i radion. Det var riktigt roligt och live är alltid live. 30 minuter gick superfort och vi hann med tre låtar och lite snack emellan om vad som är på gång fram i vår och sommar. Gött! En liten rusch i blodomloppet och adrenalinet följde med runt. Matsmältningen gick på högvarv och efteråt var jag superhungrig, så lunch med darling fick det bli. Det var urladdning nr.1.
Nästa kom, som vanligt varje onsdag kväll. 75 minuter härlig träning ger ungefär samma rusch... (Och så förälskele på det...) Ni fattar kanske att jag är lite trött nu!?
Kvällsmat, i form av pastejmackor och ett stort glas, barnsligt god Oboy.
Nöjd med dagen, nöjd med livet!



Höja spänningen!

I söndags kväll, mitt under min mysiga tjejkväll så, kunde jag ana att det var något som inte stod helt rätt till i halsen. Det har smugit sig på lite mer för varje dag. Fantastisk timing eftersom vi ska köra livespelning i radio idag. Vi repade igår och det gick bra, så det går ju att sjunga vilket glädjer mig. Ja ja, allt för spänningen! Precis som om det inte är spännande nog att just få spela och sjunga i radio när halva Sjuhäradsbygden lyssnar. Känner mig otroligt lugnt ändå - än. Skönt också att ha med sig två lugna, trygga människor. Det kommer bli kanon! Det ska finnas lite nerv, trots allt. Bzzzz

Missa inte… kl. 11.00 i P4 Sjuhärad

12 februari 2013

Det där med förbud, dieter...och att MÅ bra!

Du får absolut inte äta godis och sötsaker! Tänk inte ens tanken… och snabbmat ska vi inte prata om! Don´t even go there…
Nå… vad tänker du på nu? Kanske semlan du kommer få dåligt samvete av att äta. Eller lösgodiset som ligger kvar i skåpet hemma sedan helgen. Eller att pizza ikväll skulle vara gott…
Det enda som borde vara förbjudet är just alla dessa förbud, som vi dessutom oftast skapar själva och pinar oss med. De har ju ändå bara motsatt effekt. Det är bättre att låta sig avnjuta något av det jag räknade upp nån gång ibland. Det FÅR man, utan att behöva få dåligt samvete. Det lilla trixet är att inte göra det varje dag. Njuta måste man få. Det hör ju livet till! Tillåter man sig dessutom också att låta kroppen må extra bra genom att röra på sig, så är det ännu bättre.
 
Det finns egentligen ingen bra diet… det bästa är helt enkelt att äta varierat utan att överdriva åt något håll. Röra på sig lite ibland och få må bra.
Men istället finns det många som misshandlar kroppen fullständigt under några veckor genom att till exempel bara dricka pulverdrinkar… Bläää! Hur står man ut med det??
Vad sägs om att äta INGET? Då går man också ner i vikt, om det är det man vill. Du gör dig själv bara en otjänst på det viset. Genvägar existerar tyvärr inte.
Tänk såhär och jobba dig dit bit för bit, lite i taget;
Ät ofta, för att hålla förbränningen igång. Skapa rutiner. Planera. Mellanmålen kan vara så enkla som ett äpple, banan, förberedd smörgås, nötter…
 
Cirkatider
07.00                  Frukost
09.30                  Mellanmål
12.00                  Lunch
14.30                  Mellanmål
17.00                  Mellanmål
17.30                  Promenad 20-30 min               
19:00                  Middag
20.30                  Frukt
 
Så… Enkelt, EGENTLIGEN! Eller? Gör jag såhär då? Nej, inte alltid, men jag försöker lite hela tiden. Det går upp och ner som allt annat.
 
 

Semla!? Nej tack...

Mina kollegor har just ätit semlor till frukost… Stackars dem. Hade det funnits Wienerbröd hade jag lät ätit två! Men semla… Nä, det klarar jag mig så bra utan.

En slät, ljummen, hembakt bulle, utan en hiskelig massa kardemumma går ner lätt tillsammans med kall mjölk. Men denna krydda blir to much, och tillsammans med omänskligt mycket grädde och mandelmassa, som inte alls hör till favoriten är det rätt lätt av avstå just denna kaloribomb.

Jag får smaska extra på älsklingen denna fettisdag istället… Inte en endaste kalori och godaste man kan tänka sig.

11 februari 2013

Telefonförsäljaren från Google...

Det ringer…

-          ”Företagets Namn”,  Marie

-          Hej, har jag kommit till ”Företagets Namn”

-          Det stämmer

-          Ok, jag ringer från Google ”Något ohörbart”  och vi har tidigare varit i kontakt med er angående en publicering.

-          Jasså, vem är det ni har pratat med då?

-          Eh, vänta lite så ska jag ta fram kundkortet….  Då ska vi se….. Klick!

 

Haha, ja herregud. Det finns verkligen alla sorter när det kommer till telefonförsäljare. Den här var ju löjligt lätt att bli av med. En del hänger kvar som klister och gör en mer och mer irriterad för varje sekund och det slutar ju ändå bara med att de inte får sålt något. I alla fall inte till mig.

 

10 februari 2013

Mr Big...

Kikar på Sex and The City-filmen, den första. Tar den andra direkt efter. Har tjejkväll för mig själv... Småmysigt.
Ser filmen med lite andra ögon den här gången och med mer "kött på benen" eller erfarenhet, kanske jag ska säga.
Jag känner helt plötsligt igen mig i alla karaktärer och relationer, till skillnad mot vad jag gjorde när jag såg den första gången.
Det bästa är den där stora kärleken, som ju ändå är temat i filmen. I found mine, MY Mr Big!

8 februari 2013

Freitag!

Hade en hel lista med “uppdrag” för mig och barnen idag när vi kom hem… Undra om jag lurade mig själv att tro att det gick bättre att kalla det just uppdrag än saker vi måste göra…och att jag liksom fick barnen att hjälpa till mer än de faktiskt brukar. Ja, jag väljer att tro att jag lyckats med det näst intill omöjliga. Vi har dukat kalasbord, bakat tårta, släng massa skräp vid återvinningen och lagat mat för att nämna några grejer…. Fullt ös, precis som vanligt med barnen runtomkring.

Förberedde ytterligare en liten tårta som blir efterrätt imorgon när vi kikar på Melodifestivalen. Samtidigt hällde jag upp ett glas vin…vet inte än om det var en bra idé just idag när jag är lite extra trött. Återstår att se… Skål i alla fall och trevlig helg!

Hoppsan!

Jag var tydligen riktigt trött igår. Det är sällan jag tillåter mig själv att riktigt känna efter. På mornarna är det  i och för sig inga som helst tvivel. Då är jag bra trött och sömndrucken när det är dags att kliva ur sängen. 
Jag la mig till rätta i soffan efter att barnen var nattade, slog på TV4 och kikade på de sista avsnitten av ”Allt faller”. Tror jag…!? Ja, i alla fall hela det näst sista.  Med mobilen i handen, fylld med massa fina, kärleksfulla ord från darling, kände jag mig så trygg och avslappnad att jag stensomnade. Missade hela God Nattandet och när jag vaknade till senare med ett mindre ryck var TV-bilden blå, klockan var några minuter över 4 och det lyste i hela lägenheten. Tjena  Jag hann tänka att; jag går inte in till sängen nu. Klockan ringer om bara 1,5 timma. Jag kommer säkert bli för pigg av att gå runt och släcka ner och sedan krypa ner mellan täcke och lakan, så det blir svårt att somna. Istället drog jag  filten över huvudet och somnade om i soffan. Det var ovanligt lätt att gå upp kl. 05.30. Kanske för att man sällan sover så hårt i soffan. Men jag känner ett lätt tryck mot pannan  idag och det är hög risk att somnandet  upprepar sig ikväll. Kanske är det en bra idé att för EN gångs skull gå och lägga sig tidigt.
 
Nu Kaffe! God morgon på er.
 

7 februari 2013

Det händer grejer...

Nu har vi börjat med lite kalasförberedelser. Vi började att handla allt som behövs och vi hann knappt innanför dörren hemma innan jag hade två fantastiska hjälpredor som ville göra godispåsar. Nu är de klara. Imorgon blir det tårtbak och rek av lekplats. Ellioth längtar så till lördag. Det gör jag med även om jag väl får erkänna att just barnkalaset inte står allra överst på listan, även om det säkert också blir kul.
Nej, jag och Anders ska tillsammans med keyboardisten från framträdandet i somras köra ett litet rep inför onsdagens direktsända radioprogram. Skoj blir det, om än lite pirrigt. Men det ska det ju vara.
Sedan, när rep är avklarat och jag överlevt kalaset med tolv grabbar, så blir det Melodifestival och lugn och ro med barn och älskling uppkrupna i soffan! Myyyys!

6 februari 2013

Adrenalin

Trött, helt slut, men pigg! Märklig ekvation det där. Men det är kroppen som är trött och huvudet som är piggt och också lite rusigt! Träning är häftigt på det viset. Jag pratade med älsklingen i telefon på väg hem där i från. Tror jag babblade oavbrutet..!? Ha ha stackarn!
Det var en skön känsla idag på passet, fyllt till bredden med många leenden. Nöjd!


5 februari 2013

Heja Victoria!

Möts av en härlig artikel i Aftonbladet idag och en stor bild på en strålande Kronprinsessa. Det var QX-gala igår och Victoria var där för att dela ut priset till ”Årets Homo”. Stort och viktigt deltagande och precis som det stod i texten ett historiskt ställningstagande. Mycket bra Victoria! Att priset sedan gick till Jonas Gardell för hans historia ”Torka aldrig tårar utan handskar” måste väl varit det självklara.  
Har du fortfarande inte sett serien, så försök att göra det. Så länge får ni titta på bilden när gårkvällens ”Drottning”, som han själv beskrev sig kramar om Victoria, som han också tilltalande henne. Bra Jonas!
 

4 februari 2013

Mig äger ingen...

Det har ingen någonsin gjort. Alltså kan ingen heller ”ta mig ifrån någon”…  Det är det heller aldrig någon som gjort. Jag gör och har gjort egna val och har egna känslor, som ingen annan kan bestämma över.  Jepp, så är det.

Däremot har jag lärt mig att man måste vårda allt! Vare sig det handlar om relationer eller faktiska ägodelar. Det behövs för att få bra avkastning på både kort och lång sikt.

 

3 februari 2013

Sex, drugs and rock'n roll!

Vi behöver kanske inte gå in mer i detalj på rubriken mer än att säga att det har varit en fantastisk, njutbar helg! Oj oj oj... Alla ingredienser fanns och det har verkligen varit perfekt! Vilken man jag har träffat! Tror knappt det är sant. Efter en urmysig date i fredags där vi blev serverade riktigt god mat, fick vi igår fixa maten själva. Det blev god plockmat, räkor och ceasarsallad bland annat och där kom det enda misslyckandet den här helgen. Dressingen skar sig big time på första försöket. Men skam den som ger sig.
Nu är mina små hjärtan hos mig igen! Härligt avslut på helgen.






1 februari 2013

Knip igen!

Kommer på mig själv ibland att nu får jag skärpa mig… Lätt att glömma bort. Något som är så himla enkelt och kan göras när och var som helst när helst andan faller på. Det är inte mycket som fungerar så. Det syns inte, hörs inte, märks inte!

Så tjejer, knip för fasen!

Aaaaah...

Det sammanfattar  gårkvällen mycket bra! En härlig känsla. Tyvärr med korta avbrott utifrån för några Grrr…  Men de får man väl försöka vifta bort så gott det går. Störigt är det ändå. Det är inte varje dag man blir kallad jävla äckel… Inte ok, anser jag! Suck!
 
Helkväll med älsklingen igår, som ett härligt startskott på helgen som ju egentligen börjar idag. Ikväll ska vi ut och äta gott och sedan blir det massa andra trevligheter resten av helgen. Till råga på allt är det Melodifestivalpremiär, så mycket musik blir det. Gott liv!