30 oktober 2013

Alla fina ord...

Ibland sägs saker mest bara för att… För att det hör till. Kanske inte direkt för att man menar det, utan för att det är en del i det så kallade ”sociala spelet” .

MEN, så finns det precis raka motsatsen. De fina, äkta orden i både tal och skrift, som verkligen betyder något för både avsändare och mottagare. Igår kväll blev jag förflyttad ungefär 1,5 år tillbaka. Till den mest kärleksfulla mailkonversation man kan tänka sig. Jag blir helt varm och kan verkligen inte sluta le. Ögonen tåras och jag känner mig så otroligt lycklig lottad. De orden, för att beskriva alla himlastormande känslor är verkligen precis lika sanna idag. Jag skriver under på, och står för vartendaste litet tecken! Det känns så underbart!

27 oktober 2013

Lite Boozt...

Vem behöver inte det!? Jag och Anna hade bokat en dag på ett event i Falkenberg. Boozt. I går var det dags. Lite lagom trött efter fredagkvällens musikquiz med älskling, mor och Bosse på Kinna Stadshotell gav vi oss iväg efter intagande av frukost. 165 tjejer hade samlats. Sponsorer hade utställning och hade fixat välfyllda goodie-bags. Kul! Vi hade bland annat en härlig stund på Standbadens spa. Senare väntade röda-mattanfotografering, trerätters och underhållning. Underhållningen började sämre än halvdant tyckte jag. Nästan så jag satt och somnade. Men i andra akten hände grejer. Energiknippet LaGaylia Fraiser med den gudabenådade rösten entrade scen. Då jäklar!
Sedan var det dags att köra hemåt. Släppte av Anna i Kinna och styrde vidare mot mitt saknade hjärta i Borås. Kröp ner i en varm, gosig säng kl 1. Och fick tack och lov tillgodoräknat mig den extra timmen just i natt! Efter en skön söndag var det dags att hämta busungarna. Vi fortsätter nu på det sköna temat med att slappa framför tv:n. Vi är lediga imorgon så det känns lite som en extra lördag! 

24 oktober 2013

Hur gick det?

Det var en spännande helg! Den började ganska tidigt med att köra barnen till mormor. Hon  fick rycka ut en stund medans jag och Anders var i Borås och satte upp ljudanläggningen inför kvällen. Det gick smidigt och allt fungerade som det skulle. Medan Anders åkte hem och hämtade en missad mic-kabel tog jag en liten shoppingrunda. Svischade in på KappAhl och kom ut därifrån med både en rutig skjorta till kvällen och årets jul/nyårsblåsa. Bra jobbat på 15 min!

 

Sedan var det hem och packa barnens grejer och hinna umgås lite till innan de skulle vidare. Sedan raka vägen till Borås igen där förberedelserna fortsatte. Trevligt. God mat och gott vin serverades och vi kände oss laddade inför vår spelning, trots att älsklingen tappat rösten nånstans i veckan.

Det fick bli lite improviserat på grund av det, men det gick finfint! Vi var väldigt nöjda efteråt. Det var även krogägarna och vi är så välkomna igen den 23 november. Då kör vi två röster! Tänk så bra det blir DÅ!

Ni har en hel månad på er att planera ert besök på Lilla Bränneriet. Hoppas vi ses.

 

18 oktober 2013

Jag har annat för mig...

Ja, det är synd att säga att livet står still… Det har varit hektiska veckor, med massa roliga saker i kalendern. Först när lördagen har gått den här veckan så blir det lite luftigare. Ska bli otroligt skönt faktiskt!

Förra veckan nyttjades verkligen varenda minut till planerade grejer. Söndag, måndag, tisdag och onsdag kväll var det fullt ös på repetitionerna av våra låtar inför helgens spelning. Sjunga, sjunga, sjunga och faktiskt SPELA också! Jepp, gitarren ska med… hoho…

Lagom trötta, vaknade vi torsdag morgon och det var dags för mig att åka hem och byta ut innehållet i min resväska mot 7 ombyten träningskläder. Malmö väntade på mig och en massa goa Friskiskollegor från halva Sverige. Indoor-Walkingutbilning i dagarna fyra. Väldigt roligt, men också intensivt. Schemat var från 8.30-20.00 nästan varje dag.  Kom hem igen på söndagen. Lagom till sängdags för barnen, som först också skulle hämtas.

Den här veckan har gått åt till lite extra mys och till att försöka mota bort eventuella förkylningsbacillusker. Vill inte att de ska fastna på mig. Jag ska ju sjunga i närmare tre timmar imorgon, så det vore rätt gött om rösten finns där då.

Kom gärna och kika på oss när vi trubadurar på Lilla Bränneriet i Borås. Ser väldigt mycket fram emot kvällen. Men först ska det roddas imorgon med lite av varje. Hämta ljudanläggning, samtidigt som mormor ser till att Thilde kommer iväg på barnkalas och sedan blir det pappavecka en dag tidigare den här gången… Phew…