9 december 2013

Vädret skiljer sig...

För sex månader sedan var det så långt ifrån vinter och kyla man kan komma. Det var den 8:e juni och en fantastisk varm och underbar sommardag... det var inte bara solen som värmde utan också leenden och blickar från min blivande fästman. Efter midnatt, på "vår dag" den 9:e juni bytte vi ringar.
Det värmer verkligen att tänka på det nu när vintern är här.
Hela helgen har gått i passa-på-att-mysa- och fylla-på-batteriernas tecken. Det behövdes efter en fulltecknad höst.
Fika, god mat, vin, några filmer... ja att bara vara ibland är sååå skönt!

3 december 2013

Så tacksam!

Igår, hade jag planerat sedan några veckor att jag skulle gå på en Friskiskollegas pass. Vi har haft som uppgift att utvärdera varandra och varandras pass. Det var ett trevligt pass och det kan jag absolut tänka mig att gå på fler gånger. Kanske kan jag till och med få med mor + sambo på det.

Passet började 18.30, så jag hann hem en sväng innan. Väntade på älsklingen, som dök upp bara en kvart innan jag var tvungen att åka. Bara för att sedan vara så otroligt gullig att fixa maten tills jag kom hem, egentligen alldeles för sent för att äta… Men så tacksamt och så otroligt lyxigt och gott att få färdiglagad mat när man kommer hem, trött och hungrig. Värt massor!

Det har varit fulltecknade veckor, med tre spelningar bara den senaste. Det har varit superskoj och vi har fått många positiva ord. Nu tar vi julledigt ett litet tag för att sedan ösa på igen nästa år. Nu blir det fokus på julmys och firande. Ligger lite efter i planeringen känner jag, även om det inte är någon panik ännu. Det ska nog hinnas med att både handla julklappar, göra julgodis och fixa gran innan julen drar igång. Det blir tjuvstart på julen på torsdag, då årets julbord går av stapeln.