9 maj 2010

Lite seg

Fast det känns otroligt skönt att man inte mår dåligt idag! Det var party-party igår med jobbet. Dagen började kl 8.30 med buss från Borås sedan blev vi stoppade med information om framtidsvisionerna hela för- och halva eftermiddagen, vilket stundtals kändes lite som ett väckelsemöte – Halleluja!

Men sedan efter en stund med tid för mingel, relax och att snygga till sig, hade vi en matlagningstävling där vi uppdelade i 14 team fixade en grillbuffé samt efterrätt. Det var en väldigt trevlig aktivitet. Sedan åt vi ju givetvis vår egenlagade mat. Gott var det med. Som underhållning efter maten kom John Houdi, en magiker/illusionist/trollkarl/standup-komiker… You name it! Jag skrattade så att käkarna värkte!

Sedan blev det dans resten av kvällen till ett skitbra coverband från Alingsås. After Beach heter dem, men det kändes dessvärre rätt långt ifrån just igår. Idag ömmar mina fötter ordentligt. Jag var inte riktigt snäll mot dem igår, det straffar sig!

Men kul var det! Det är alltid ett jävla ös… ;-) Den här söndagen kan nog bli lite seg, som rubriken säger. Men jag måste röja och städa lite, så det känns ok att åka hemifrån till jobbet den kommande veckan!

Inga kommentarer: