9 februari 2011

Tycka till…

NU, sitter jag och tittar på den inspelade Deltävlingen från Luleå… Ja, Melodifestivalen…och spolar mig fram mellan låtarna. Här är mina åsikter på pränt:

1. Dilba – Njaaa…. Tråkigt och lite intetsägande.

2. Swingfly – Kul låt, med bra tryck… kul att det dyker upp en idol och en tjej som rappar!

3. Jenny Silver – Förvånad över hur mycket schlager det är och att HON gör en sådan låt. Lite ABBa nästan… Bättre på första lyssningen än förra årets låt. Men förra årets låt växte enormt efter några radiolyssningar. Inte helt ren sång heller, så nog är det live i alla fall.

4. Jonas Mattson – Popdänga och sommarplåga-light när det är som bäst… Gillar detta. Glatt och enkelt. Men ingen vinnare! (fast det visste jag ju redan)

5. Le Kid – Färgglatt om man ska se till framträdandet… men nje ingen bra låt!

6. Rasmus Viberg – Åter igen – LIVE… Hua… Taskig vers, men ok refräng. Det känns lite mellanöstern möter Alexander Rybak. (Hmm… undrar om inte stora delar av backingen är inspelad ändå. All sång är inte live verkar det som. *gillas inte*)

7. Pernilla Andersson – Vänsterhänt är första reflektionen… Sedan är det en kopia av radiohiten hon hade i vår och somras…. Nynnar: “På radion spelar Johnny Cash…” – Hon är duktig och låten är helt ok!

8. Danny Saucedo – Jag läste i Aftonbladet att Danny har legat i hårdträning, med personlig tränare med Lyckat resultat – liksom vuxit till sig lite…Men varför, Varför, VARFÖR har han då skinnjacka, när det finns lite att visa (även om han är snygg i den med)???? Tänker Låten ja… Discodänga – In the Club!  Fräck låt… Bra framträdande… Skön dans! Japp!

Ja, och hur det gick… det vet vi ju redan!

Snart är det lördag igen!

Inga kommentarer: