26 mars 2011

Tänk så lite det behövs…

… för att en dag ska bli härlig! Idag har det räckt med SOL! Sol

Underbart… Från kl. 10 idag har vi vistats utomhus… ja med undantag för mathandling. Vi fikade i solen på altanen. Sedan blev det en ny tur till affären. Vi gick och Thilde preimärcyklade. På vägen cyklade det förbi två tonårskillar och slängde iväg något påsksmällsliknande så det sprakade i gräset. Ett par sekunder senare hade det fattat eld i gräset i slänten intill kommunhuset. Som tur vad var det en förbipasserande bil, som hjälpte till att ringa brandkåren (Bilen ringde inte, utan föraren).  För typiskt nog, just idag hade både jag och Patrik lämnat telefonerna hemma. Några minuter senare mötte vi brandbilen i full fart ner för backen. Allt gick bra och det hann inte sprida sig så långt såg vi sedan på vägen hem.

I affären köpte vi för mycket godis och en egenplockad sallad, som vi delade på när vi kom hem. Den innehöll två olika, goda pastasallader, räkor, kyckling, crabfish, syltlök, tonfisk, bönor, groddar, fetaost, ananas & rostad lök…Mycket gott och en perfekt lunch!

Farmor och farfar var här på förmiddagen och mormor och Bosse kikade hit för en stund sedan och bjöd på fika.

Nu har vi kommit in, barnen är nybadade och maten står i ugnen. Flygande Jacob! Det blir mys i soffan resten av kvällen.

Inga kommentarer: