27 februari 2009

Baby/barnmässa

Idag var det upp med tuppen. Det betyder alltså lika tidigt som vanligt :-) Kl 09.45 skulle jag träffa en kompis och hennes lilla dotter utanför Svenska mässan i Göteborg. Det är Baby/barnmässa där i helgen. Idag var det dag 1. Det var mycket folk och mååånga barnvagnar. Så det var lite trixit att kryssa sig fram i gångarna emellanåt.
Men det var en trevlig mässa, med mycket fint och kul att titta på & hitta på.
För barnen fanns massa akiviteter. Så hade pappa Patrik varit med också, så kunde Thilde haft underhållning mest hela tiden. Men nu fick hon hänga med mamma och Ellioth runt. Hon gick och gick och gick och var jätteduktig.
Hon fick ballonger och fick krama massa härliga masskotar. Nalle, flodhäst, fågel, Snobben och B2, från Bananer i pyjamas.
Hon var så himla gullig. Den stora maskotnallen var röd och hon såg den direkt utanför entrén och ville helst stanna där och titta resten av dagen. Men jag fick till slut med henne in. Efter några timmar, så hittade hon en liten, liten röd tuss på golvet, som hon genast tog upp. Nallen hade tappat den, sa hon... - Det är hans öra! Så projektet blev att hitta nallen och ge tillbaka det lilla röda örat!
Efter säkert en halvtimma, rullandes den lilla tussen mellan fingarna så hittade vi nallen. Han blev så glad och satte tillbaka "örat"... Vad härligt! Thilde blev jätteglad för att den röda nallen blev glad!
När vi kom hem laddade jag en stund för lite Body Pump. Nu är även det avklarat och jag sitter framför Let´s Dance med godisskålen! *mums*

Inga kommentarer: