25 juni 2009

Inställd mammaträff

Igår var det jobb på eftermiddagen och det var otroligt svalt och skönt inne på vårt rum. Och så fint det hade blivit efter flytten! Så det var riktigt roligt att jobba igår, trots vädret. Men vi fick ju sol när jag var hemma på förmiddagen.
Först tog vi en promenad till Thilde och Ellioths förskola, där de ska börja till hösten. Thilde var helt uppspelt när vi gick dit och pratade hela tiden, men var lite småblyg när vi väl kom fram. Ända tills hon såg våran granne Lovis, då släppte det! Ellioth kollade läget och slog sig ner i en soffa där några tjejer läste böcker. Det känns som att det kommer att fungera bra. Lite små lokaler dock, men men... Personalen på avdelningen verkar mysig, fast tjejen som ska skola in barnen var mammaledig och skulle också börja till hösten sig så henne har vi ännu inte träffat.
När jag kom till jobbet igår fick jag ett sms om att dagens mammaträff dessvärre blivit inställt pga en febrig liten Tilda. Jobbigt i värmen...
Men vi deppar inte för det, utan gör en liten utflykt istället till utomhusbassängen och barnpoolen. Anna, Melvin och Vilmer ska också med och busa. Smörgåsarna är gjorda, kaffet är fixat och badkläder och solkräm är nedpackat. Det blir nog några sköna timmar!

Inga kommentarer: