19 december 2012

Sista minuten

Tyvärr handlar det inte om en resa den här gången heller, utan mer om stress över julklappar, som ännu inte finns i sedvanlig ordning.

Varje år tänker jag att man kanske ska satsa pengarna på just en resa istället för julstöket. Ledig brukar man ju oftast vara ändå.  Men, det är väl som med mycket här i livet, att man inte saknar kon förrän båset är tomt. Det hör nog till att det ska vara lite småstressigt och en lite lätt ångestfylld känsla över att hitta den där perfekta julklappen. Och sedan är jul ändå jul… det blir inte detsamma i solen, bestämmer jag mig för att tro.

Idag är det dags i alla fall att inhandla de där julklapparna - på Gekås. Anders har inte satt sin fot på Gekås på alldeles för länge, så det blir nog en upplevelse. Mamma trodde att det kanske kunde vara en bra idé att ha koppel på, så han inte kommer bort. Idén är inte helt dum… Vill ju liksom hemskt gärna ha med honom hem igen!

Barnen i fokus, som alltid. Resten är nästan klart… och lite till behöver funderas ut. Det är där stressen kommer in. Så jag är faktiskt rätt nöjd med att julgranen sattes in redan förra helgen.

Inga kommentarer: