23 januari 2013

Några ord...

Det är roligt med ord… dock är jag ingen person som läser böcker. Det händer nästan aldrig faktiskt. Ändå  är det roligt att skriva, både skapandet och det faktiska skrivandet med pennan i handen och fina krumelurer och meningar på pappret.

Kan må hända ha med inspiration av musik, livet och kärleken att göra. Det bubblar ur några textrader här och där. Både svenska och engelska. Flera har redan fått fina melodier och en härligt känsla och resten går säkert att använda någon gång i framtiden.

Tänk vad mycket jag plitat ner förut genom åren, med den bestämda tanken att ”NU ska jag skriva en låt”. Men alla dessa gånger utan undantag har texten hamnat i papperskorgen. Men inte nu. För nu finns ju resten av verktygen. Nu sparas det, i dator och telefonminne, eftersom det vanliga minnet är lite si sådär ibland.  Man vet ju aldrig, snart kanske hitlåten kommer…

 Note to self: Ta inte emot svarta pengar då!

 

Ni har väl föresten inte missat vår artistsida på Facebook.

Klicka här och gilla oss gärna, så får ni löpande uppdateringar när det händer grejer. Det närmar ju sig spelning och intervju i Radio Sjuhärad t.ex.

 

 

Inga kommentarer: