25 mars 2013

Det märks på vågen när det är tvillingar...

Vågen blir smått tokig och undrar vad det är som egentligen händer. Det snurrar… En känsla den inte känt på samma vis förut… och det är helt fantastisk! Undra om tvillingarna känner likadant. Jag tror det!

Tänk att det kan stämma så bra.  

Två stjärntecken! Vågen och Tvillingarna. Så här står det på nätet:

 

Så passar Vågen tillsammans med Tvillingarna

Vågen och Tvillingarna är båda mycket sällskapliga och de kan ha svårt att bara umgås med den andra. Men i övrigt så är dessa två det perfekta paret. De har många liknande personlighetsdrag och varken Vågen eller Tvillingarna är svartsjuk av sig och de är lika passionerade och mycket samspelta som kärlekspartners. De här två har alla förutsättningar till en fin affär och ett mycket lyckligt och givande förhållande på lång sikt.

Så passar Tvillingarna tillsammans med Vågen

Tvillingarna och Vågen bör funka fin, fint tillsammans. Båda är tillgivna och heta sexpartners och det kan bli en hel del spännande experimenterande i sängkammaren. Varken Tvillingarna eller Vågen är svartsjuka och de ligger definitivt på samma våglängd mentalt vilket gör att de kompletterar varandra perfekt. Det enda lilla orosmolnet är att Tvillingarna kan vara lite mer slösaktig än Vågen men Vågen har goda chanser att styra upp ekonomin för båda och då är detta en ypperlig och mycket lycklig parbildning.

 

 

 

Inga kommentarer: