1 juli 2009

För tre år sedan...

...vid den här tiden på kvällen hade jag börjat få lite värkar. Det var lika fantastisk väder ute som nu och vi hade grillat färsk lax på kvällen.
Vi gick och lade oss ganska tidigt, nyfikna på vad som skulle hända här näst.
Vattnet gick på morgonen den 1 juli och vi var inne för kontroll efter lunch. Allt såg fint ut... frågan var bara när man skulle komma tillbaka!
Vi lämnade huset kl 5.30, på morgonen efter att ha ringt barnmorskan och sagt att vi åker in.
sedan är våran lilla stumpa född kl 08.39 den 2 juli... Så imorgon ska vi fira, en inte längre så liten stumpa! Hoppas att hon är en glad tjej imorgon och att även lillebror är på bra humör.

I natt var deras mamma på ett uselt humör...
Strax efter kl 4, efter några timmar med en svettig Thilde bredvid mig vaknade hon och var törstig. Ellioth hade lite vatten kvar i en flaska sedan kvällen, som hon drack upp. Tio minuter senare ville hon ha mer vatten. Ellioth vaknade till av att någon pratade och sedan var det halabalo... Det var omöjligt att få Thilde att vara tyst. Jag var sååå trött och så irriterad. Då vill man liksom sova. Men det är inte det lättaste med två pigga småbarn. Jag antar att det bara är att bita ihop. Men det var verkligen inte det lättaste i natt.
Värmen är väl lika jobbig för dem som det är för oss vuxna så klart. Så att det blir lite orolig sömn får man väl räkna med.... *pust*
Hoppas på en bättre natt i natt, så att man är pigg och glad på kalaset imorgon eftermiddag!

Inga kommentarer: