23 juli 2009

Semester...

... och regn - Givetvis!
Det känns nästan lite konstigt att ha semester. Jag har ju varit "ledig" så länge nu med båda barnen att det knappt känns som att riktig semester är befogad. Men nu är det ju bara att gilla läget. Jag är glad att jag ens hade några semesterdagar att ta ut.
Dagen började med att man fick kliva upp kl 5.40 med en pigg son... Ja, det börjar väl blir mer regel än undantag här faktiskt.
Kl 8.30 kom Patrik ner. Då gick han och Thilde ut och plockade bär i trädgården. Det blev vita, svarta och röda vinbär samt trädgårdshallon. Dessa avnjöts med mjölk till frukosten! Gott! Det ÄR sommar, även om inte vädret säger likadant.
Min första semesterdag händer inte så mycket, det blir till att vara hemma och mysa. Patrik stack till Borås för att köpa virke på Byggmax. Vi ska ju bygga tak-kupa under semestern och då behövs material till det.
Imorgon blir det en heldag med "tjejerna". Vi i mammagruppen ska åka till Varberg och njuta på SPA. Det ska bli så skönt att bara vara i några timmar, luncha på stan och ha det mysigt.

Inga kommentarer: