31 januari 2010

Lite synd om mig...

Den här helgen blev inte precis så rolig som jag hade trott!
Igår skulle jag varit i Lerum på Inspriationsdag för Skivstångsledare. Det fick ställas in på grund av min förkylning. Jättetråkigt, jag såg fram emot det. Jag fick ju en ny möjlighet att hänga på eftersom det hade blivit inställt innan jul... Men det gick inte för det.

Sedan var det kalas igår kväll. Patriks syster och man firade sina födelsedagar. Det fick Patrik åka själv på. Det brukar alltid vara trevligt annars, men det blev ett lugnt kalas, nästan helt utan barn. Det hör inte till vanligheterna längre...

Just i detta nu är kompisen Anna och hennes höggravida kusin säkert supersnygga och står och poserar framför en fotograf i Göteborg. Där skulle jag ju också varit med. Hade sett fram emot detta. Men med halvt igenklibbade ögon när jag vaknade, så insåg jag att det inte var nån jättebra idé...
Likaså är det med kvällens Skivstångspass - ingen jättebra idé. Det var och är alltid lite småsvårt att hitta en ersättare med så kort varsel, eftersom man in i det längsta vill tro att man själv kan köra... Så idag får det dessvärre ställas in!

Det som har hänt i helgen är att jag snart har skavt sönder en fläck i soffan och snart slitit ut TV:n... Kul helg.
Det blev dock lite smaskig mat igår kväll. Räkor, kycklingspett, oliver, friterad fetaost, tzatziki och avokado...Det var jag absolut värd!

Imorgon blir det antagligen en kombinerad VAB/sjukdag igen... Thilde är snuvig och lite febrig och känner jag mig inte bättre, så blir det nog jag som är hemma med barnen imorgon. Sååååå långdraget och världens taskigaste timing rent jobbmässigt, men vad fan ska man göra!?

Nu har jag nog klagat färdigt - ni har säkert fattat att det har varit lite synd om mig den här helgen... *pust*

29 januari 2010

Resesugen

Nu har jag haft lite för mycket tid det sista att jag känner att det snart måste hända något kul. Folk till höger och vänster åker på semester till Thailand. Man blir lite avundsjuk... Tänk så gott! SOL, värme, fina stränder, billig och god mat, trevlig shopping och fantastisk befolkning... Ja, lite som ett paradis låter det ju faktiskt.
Ska man öppna ett nytt sparkonto som heter "Semester" kanske...? Vi kan ju alltid hoppas att skatteåterbäringen i år blir ordentlig, så att man får en bra start... Fast det kommer väl troligtvis dyka upp andra saker, som pengarna istället måste läggas på. Det slår nästan aldrig fel, tyvärr!

Vi får se hur det blir...drömma är ju gratis, men man blir inte särskilt brun av det! ;-)

27 januari 2010

Fortfarande sjuk...

Lillplutten har dragit på sig en ordentlig förkylning, så det har inte blivit något dagis alls för honom den här veckan och kommer nog inte bli heller har jag en känsla av. Dessutom fick jag reda på igår när jag lämnade Thilde på dagis att det går magsjuka. Så hon är hemma med oss nu med. Hoppas verkligen att vi slipper den skiten.

Imorgon ska jag och tre kollegor åka till Göteborg en halvdag för att lära oss lite mer om Inkassohantering. Det ska bli trevligt. Jag hoppas bara att jag själv får vara frisk. Jag började nämligen också känna lite förkylningssymptom igår eftermiddag... ont i halsen och tung i huvudet, liksom lite seg hela jag. Håller tummarna för att det vänder!

Här hemma görs det inte åt så mycket energi, det är synd att säga. Det blir mest soffmys med två gosiga barn! Inte alls dumt på sätt och vis ;-)

25 januari 2010

VAB

God morgon...
Idag är vi hemma... Ellioth har fått tillbaka lite feber, efter att ha varit pigg i helgen. Nu kom den även med ordentlig snuva och diarré.
Japp, det var det vi började dagen med - att torka bajs lite överallt som hade droppat på golvet.
Så ett bad, tvätta och torka golv har vi redan hunnit med. Snart vankas det lite frukost.

Det blir en lugn dag hemma idag. På sätt och vis skönt med ett litet avbrott, få umgås med mina älsklingar, men samtidigt vet jag att jag behövs på jobbet.
Jaja, det får bli morgondagens bekymmer.
Frågan är om vi kan lyckas ta oss till mataffären idag. Lite av varje behöver inhandlas nu när lönen har kommit. Kaffe till exempel....

24 januari 2010

Shopping

Jag kan nog faktiskt säga att jag inte tillhör dem som gillar att tokshoppa! Men ibland är det riktigt roligt och då får man på gott och ont också mersmak.
Nu på förmiddagen var jag iväg en sväng till Borås för att shoppa lite. Jag hittade lite smått och gott. Svarta blanka leggings, ett svart linne, en vid lite tunnare grön tröja, en svart "kostymväst", en kort stickad boleroliknande kofta samt ett brett brunt skinnbälte. Nu vill jag ha någon snygg skjorta att ha till också...
Hittade jeans till älsklingen också på rean och en kupévärmare till Polon på Claes Ohlson. Hör och häpna, men idag fick barnen ingenting!!!
Jag har lite pengar kvar på mitt presentkort från KappAhl, så jag får ta en kik till i veckan.
Anledningen till den här shoppingturen är att jag och några vänner ska iväg till Göteborg och The Studio nästa helg och bli snygga och fotograferade.
Vi har varit där en gång för 2,5 år sedan. Det var jätteroligt! Så nu ville man ju ha lite snyggt och fräscht att ta på dig.

Nu har vi ätit god vegetarisk lasange som Patrik slängde ihop lagom till jag kom hem.
Lite mys i soffan nu innan uppladdningen börjar inför kvällens träningspass...

20 januari 2010

Lite av varje...

Imorgon ska jag klippa mig, ska bli gott att kunna få någon sorts ordning på frisyren igen. Det är lite småvärdelöst med kortare hår än långt.... haha...
Man måste klippa sig oftare! Men det ska bli skönt.

Imorgon är det återigen halvdag, igen sådan stress som förra veckan. Imorgon tänkte jag istället gå på ett pass som motionär! Ser fram emot det.
Innan det ska vi försöka få undan vaccinationsspruta nr 2 för barnen. Det blir nog ingen rolig stund... Usch och fy! De minns ju så väl hur det var sist. Stackars små barn. Patrik får möta upp oss där om det ens ska gå.

Till helgen är det dags för årets andra kalas. Nu är det barnens kusin Lucas tur att fylla år. Det är alltid trevligt att träffas tycker jag!
Patriks syster flyttade till ny lägenhet i mellandagarna och den har vi inte hälsat på i ännu, så det ska bli kul att se också.

18 januari 2010

Marie tävlar...

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

17 januari 2010

Testar...

Tänkte kolla om det funkar att länka till Youtube-klipp här i bloggen.
Håll till godo med det här härliga klippet:

HAITI...

Ett paradis har blivit ett helvete!

Hjälp till att hjälpa!

Så kan du hjälpa de drabbade:

Röda korset PG: 900800-4. Du kan även sms:a AKUT till 72900 och skänka 50 kronor (som debiteras på din telefonräkning) eller sätta in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004. Märk talongen med "Haiti".

Rädda barnen PG 902003-3 eller skicka sms 10KATASTROF (10 kr), KATASTROF (50 kr) till 72950.

Hoppets stjärna PG: 900253 - 6 eller sms STAR till 72930 och bidra med 100 kronor.

Läkare utan gränser PG: 90 06 03-2, Bankgiro: 900603-2, SMS:a ordet LIV till 72990 (50 kr).

Unicef PG 902001 -7, BG 902001-7.

Svenska kyrkans internationella arbete Plusgiro 90 01 22-3, Bankgiro 900 122-3. Märk talongen "Haiti" Eller SMS:a "haiti" till 72950 så bidrar du med 50 kronor.

Läkarmissionen Plusgiro: 90 00 21-7 , Bankgiro: 901-7187. Märk talongen ”Haiti". Eller SMS:a Haiti50 till 72930. Du skänker 50 kr till Jordbävningsoffren.

SOS Barnbyar Plusgiro 90 02 29-6 eller Bankgiro 900-2031. Märk talongen "Haiti" eller SMS:a "SOSHAITI" till 72930, så bidrar du med 50 kronor.

Plan Sverige Plusgiro 90 07 31-1 eller Bakgiro 900-7311. Märk talongen "Haiti" eller SMS:a "HAITI" till 72 910 så bidrar du med 50 kronor.

Helgen är slut!

Är trött i kroppen nu efter mitt Skivstång/Konditionspass. Det verkade omtyckt och jag fick många snälla kommentarer och även lite positiv kritik - mycket bra!
Då vet jag vad jag ska tänka på till nästa gång.

På torsdag har jag tänkt försöka gå på min kurskollega, Carinas pass. Roligt att se hur hon har tänkt inför den här terminen och vilken musik hon har valt.

Annars har det varit en lugn helg. Igår gjorde vi inte mycket. Jag och barnen myste framför Tv:n medan Patrik var på sjön och pimplade.
Vi fick besök av mormor och Bosse, som kikade förbi en sväng med lite lördagsgodis till barnen. Det var toppen, givetvis.
Idag var det morfar som hälsade på istället. Han följde även med mig och tränade. Tyvärr sträckte han sig i vaden mot slutet och kunde inte vara med på hela passet! Typiskt. Men det går ju fler tåg. Han bastade och hade det gott istället. Det är inte helt dumt det heller.

Nu efter lite te och ostsmörgås känner jag mig redo för en ny arbetsvecka, som även den här gången börjar med lite övertidstimmar. Det är sällan lugnt i livet nu för tiden ;-)

15 januari 2010

Freeedag!

Ett glas rött - då vet man att det är fredag! :-)
Idag blev det snabba och enkla varma toast till fyllda med kräftost till!

Det har varit en typisk fredag idag. Det har varit mycket roligt snack på jobbet och kanske lite för lite verkstad. Men ibland behövs sådana dagar också. Fredagar är fantastiskt bra sådana dagar... Slutade 16 idag... Det var nästan dagsljus fortfarande... I alla fall inte mörkt! Så skönt att det redan känns att det går åt rätt håll.
Nu längtar jag verkligen massor efter de första varma vårsolstrålarna, hitta en skön plats i lä och bara ha det gott!
Det är verkligen en ev livets alla njutningar! Det borde ALDRIG ta slut!
Glaset med rött är en annan...

14 januari 2010

Så nöjd!

Nu är premiären avklarad. Det gick faktiskt toppenbra!
Det flöt på bra genom hela passet. Endast några småjusteringar att göra. Skoj skoj! Imorgon och på lördag väntas rejäl träningsverk, eftersom flera av övningarna var nya för terminen.
Jag är nu ruskigt laddad inför söndagen, då det ska köras Skivstång/Kondition - 75 min. Övningarna är satta. Måste bara testa det en gång i praktiken ordentligt innan jag kör.

Det var extra gott med mat idag efter träningen. Italiensk kycklingpasta, stod på menyn. Snabbt och lätt!
Min snälla älskling var faktiskt i väg innan och köpte ostbågar till mig. Han hade läst mitt blogginlägg från igår ;-)
Så jag få nog smaka på ett par stycken... Eller några hundra!

13 januari 2010

En liten, fin bil!

Jag åkte tåg till jobbet idag. Det var verkligen svinkallt att gå från centralen till jobbet. Den sista biten fick jag lätt panik eftersom det gjorde så ont i kinderna av kylan. Patrik och barnen kom in lagom till jag slutade. Det var dags att hämta bilen...
... och nu är den hemma!
Vår nya, lilla Polo. Den var verkligen kanonfin och känns som en sprillans ny bil ju! Kul!
Jag körde den hem från Borås och den var otroligt lättkörd och den har AC, Farthållare och sånt fiffigt, som man inte är van vid på en gammal bil.
I stereon fanns en bonus. Beyonce´s senaste CD!
Nu känns det som att man kommer slippa otrevliga överraskningar på ett tag, även om det aldrig finns några garantier för det. Tyvärr! Det hade i så fall varit värt några tusenlappar till utan tvekan.

Imorgon är det min första halvdag på jobbet - LYX!
Jag ska direkt hem och öva på mitt pass en sista gång innan det är dags för premiären kl 18 i morgon kväll. Kan nog komma att bli lite nervös imorgon. Typiskt att man alltid ska vara ute i sista minuten. Men jag känner mig ändå nöjd med musiken och övningarna. Gott!

Nu är jag jävligt sugen på ostbågar... Men jag ska försöka hålla mig till på lördag!

11 januari 2010

Marie bakar...

Plötsligt händer det... Tyvärr inte att man vinner pengar tydligen. Men att jag får små ryck! :-) Min goda vän Anna, tipsade om detta bröd i sin blogg häromdagen och då var jag ju bara tvungen att testa. Det var ju löjligt enkelt att göra. Hoppas också att det är lika löjligt gott. Nybakt bröd brukar ju vara det!

Idag har jag jobba länge. Var hemma strax efter 20, efter att ha handlat och lämnat tillbaka bilen för dagen! Idag var det pappa, som fick vara utan sin. Imorgon blir det mamma. På onsdag eller torsdag har vi en ny bil... En liten Polo -03! Hoppas, hoppas, hoppas att den vill oss väl nu! Vi har varken pengar eller lust att krångla mer med fordon nu. Men jag tror nog att vi kan bli bra kompisar Polon och jag ;-)

Nu ska vi provsmaka brödet... Finns risk att hela limpan går åt. Tur att jag gjorde två!

Tillägg: Mmm... det var smaskens! Jag fick dock lite banankaka-vibbar, då det var rätt sött och lite småstabbigt mot mitten... hehe. Men nu vet jag istället hur jag ska göra nästa gång!

10 januari 2010

Blir tokig på bilen

Sedan en vecka innan julafton har vi haft problem med vår ena bil, en golf. Det började med en ispropp, som gjorde att den nästan gick upp i kok när jag körde hem från jobbet i 8 minusgrader... Det var inte så kul...
Efter att ha lämnat in bilen och återingen lagt åtskilliga tusenlappar på allt som hör kylet till, så stendog bilen i lördags morse hälvvägs ut på gatan.
Nu startar den inte alls!!! FAN! Det här hör verkligen inte till en av livets njutningar... Snarare tvärtom! Patrik har lagt många timmar och svordommar på den bilen nu. *pust & stånk*
Imorgon ska jag ta mig ett snack med den snälla farbror banken och se om det finns möjlighet att få ett bidrag till något lite nyare och fräschare.
Vi har diskuterat fram och tillbaka och insåg att det nog är värt pengarna att ha en nyare, förhoppningsvis mer pålitlig bil...

9 januari 2010

Eldar


Så här ser det ut hemma hos oss nu. Mysigt med brasa! Men det är ett himla passande när det är så kallt som idag. För så fort elden brunnit ut och det "bara" glöder, så känner man direkt att det kyler av.

Det är nästan för kallt att gå ut med. Tråååkigt, så fint som det är nu.

8 januari 2010

Strömavbrott...

Idag, ca 2 minuter innan det var dags för lunchrast dog allt! Det blev mörkt och tyst i rummet... Strömmen gick!
Det blev inte mycket mat värmt i microugnarna. Men efter 30 minuter kom strömmen tillbaka. Några "blinkanden" till fick vi vara med om, vilken gjorde att datorn stängdes av varje gång och tog nästan 10 minuter att starta om igen. Hade man tur hade man hunnit spara det man höll på med åtminstone en av gångerna ;-)

Hörde idag att elpriset skjutit i höjden nu...
Minns ni att jag hade en otäck dröm om vår elräkning härom veckan? Jag börjar misstänka att det kan vara läskigt nära en sanndröm ändå... Hua... hemska tanke!

Nu är snart reklampausen i Let´s Dance slut! Kul att vi kan se det med nån ordning den här säsongen. Vi har ju knappt haft någon bild på Tv4 om vintrarna. Men nu har vi skaffat parabol, och det funkar finfint!
"Bygglovs-Wille" var föresten störtskön! ;-)

7 januari 2010

Födelsdagsbarn...


Ja, nu firade vi ju lillpluttens födelsedag igår. Men vi fikade lite födelsedagstårta när jag kom hem 2-årsdagen till ära.
Ellioth fick mycket bra och fint igår. Mycket kläder. Leksamer blev det tillräckligt av på julafton. Men det blev ändå en fin bondgård från FischerPrice, Pettson-film, en bil som väsnas och blinkar (!) och ett Bamse-pussel. Han var så nöjd så!
De hade sjungit "Vi ska leva" (Ellioths namn på "Jag må du leva") på dagis idag. Imorgon får han ta med lite glasspinnar och bjuda sina kompisar på.

Idag har det varit jobb igen - typ måndag! Vad krångligt och svårt det är att hålla ordning på dagarna när det är ledigt lite titt som tätt, även om ledigt är SKÖNT!
Vi bestämde på jobbet idag att ajg börjar min deltid på 87,5% nästa vecka. Dessutom blir det högst troligt till att starta måndagen med övertid. Det finns som jag nämnt tidigare ingen brist på arbete.

Nattning står på schemat nu!



Ellioth blev generad när vi sjöng och vågade först inte blåsa själv. Så mamma fick visa. Andra försöket gick det bättre!


Ett lustigt kort... Det ser ut som ett litet disco!

6 januari 2010

En liten paus!

Gud vad snö det singlade, eller vräkte ner i går kväll och i natt. Ca 30 cm låg det överallt när vi kom upp i morse. Mysigt. Tyvärr har det inte riktigt funnits tid idag att vara ute och busa runt i snömängderna. Men så kallt som det ska vara resten av veckan så ligger det nog kvar till helgen också.
Patrik stack 05.30 i morse för att ploga, ploga och ploga. Han kom hem vid 13.30 igen... Så nu blir det snart kalajs! Skönt att det blir av.
Nu landade jag en stund i soffan, pustar ut och vilar mig lite. Allt är förberett... Bara grädden till tårtan, som ska vispas och läggas på också.
Snart ska jag ta en go, varm dusch. Sedan är jag redo :-)

5 januari 2010

El Maco...

Jag måste bara tipsa om Gästspelet som är på Mc Donalds nu. Det återkommer lite titt som tätt och är min absoluta favorit - alla Mc Donalds-kategorier!
Om ni inte har testat så gör det.
Både kycklingburgaren och den vanliga är smaskens!
Det kommer nog bli en och annan till lunch det närmaste innan den tar ett sabbatsår igen! Bäst att passa på :-)


Snurrig...

Ibland är det mycket att hålla ordning på. Tider man inte får missa och saker man inte får glömma att ta med vart man nu ska osv... Ibland blir jag lite tokig på mig själv :-)
I söndags skrev jag ju in mig i bokningskalendern på Friskis, för att jag skulle kunna öva lite på mitt pass ikväll. Det var bara det att jag hade glömt att kolla om det skulle vara något pass i salen den tiden jag hade bokat. Givetvis visade det sig vara så. Jag kom som tur var på det innan jag kom dit. Så det blev en tur till mataffären istället. Det behövdes också!
Imorgon är det lite osäkert just nu om det blir något kalas. Det är ju kul om födelsedagsbarnets pappa kan vara med på kalaset. Just nu ser det ut att bli massor med snö. Det har redan börjat lägga sig en hel del. Så det blir antagligen snöplogning för hela slanten för min kära sambo under morgondagen... Typiskt!
Vi får väl skjuta kalaset till helgen istället...

Nu är det alldeles strax dags för nattning av trötta barn. Sedan blir det en liten fläskfilémiddag med ett glas rött till för att fira det jag inte har en aning om att vi firar idag.. hihi
Men skål ändå!

Trettondagsafton!?

Vad är den dagen bra för egentligen!? Det är ju jobb som vanligt. Det som är bra är att den följs av Trettondagen, vilket gör att man är ledig en dag extra igen. Det kan ju aldrig vara fel... :-)

Det är massor att göra på jobbet, men det är kul, dagarna går fort!
Ikväll blir det inget firande aftonen till ära, eftersom jag inte vet vad det är man firar. Min kväll kommer tillbringas i träningslokalen för att nöta in mitt nya pass.
Jag lyssnade på musiken i bilen i morse. Det kändes riktigt bra. Många bra låtar med härligt gung och tryck i! Det kommer nog bli kanon.
Måste försöka hinna handla till morgondagens barnkalas också. Imorgon kan det nog bli lite stressigt ändå.
Det väntas komma massa snö idag, imorgon och på torsdag. Patrik har snöjour och kommer antagligen behöva jobba lite imorgon. Men, men... Det brukar lösa sig! Kalas blir det ändå, med eller utan något att bjuda på! ;-)

4 januari 2010

Friskis & Svettis...

Igår kväll efter träningen, som lämnade lite go träningsvärk efter sig... satt jag alldeles för länge med att leta och fixa musik till vårens Skivstångspass. Kl 00.30 hade jag satt alla låtar! *gäsp* Ikväll tänkte jag kika lite på konditionsdelen också för att sedan bränna allt på CD. Jag måste ju kunna testa det i salen där jag har bokat tid på tisdag! Jag hoppas verkligen att det kommer kännas bra. För jag börjar få lite tidspress. På torsdag om en vecka köra jag skarpt, första passet på vårterminen!

Om ni är nyfikna på vad det finns för olika pass till våren, så gå in och kika på Friskis & Svettis i Marks vårschema för 2010

Idag har det varit jobb & dagis igen. Första dagen i år. Fullt upp i vanlig ordning... Vi försöker hålla jämna steg med alla högar efter mycket god julförsäljning - det går inte alltid! ;-) Men det är positivt att vi har att göra i dessa tider med så mycket arbetslöshet!

3 januari 2010

Obehaglig dröm...

Nu är det omänskligt att gå ut. Termometern visar -17 grader här hos oss. Kökets temperatur när vi kom upp i morse strax efter kl 07.00 var ynka 15 grader... Brrr
Det är faktiskt inget vidare. Man håller sig helst inomhus. Det är visserligen lite mysigt att tända i brasan och bara ha det gott, så jag kanske inte ska klaga ändå! Elen fungerar ju också, det har den inte gjort överallt sedan det kom massa snö.

All snö och tidigare kyla gjorde att jag drömde en smått obehaglig dröm, som jag är rädd kan bli otäckt nära en sanning om detta vädret fortsätter...
Jag drömde nämligen att det kom en elräkning på 6448 kr!!! Inte kul... Då blir man lite svettig! Ja, vi får väl se vart det slutar. Värme måste vi ju ha, för att inte frysa halv ihjäl... Det blir till att elda, elda och elda riktigt ordentligt nu, för att minska chocken när elräkningen dimper ner i brevlådan.

2 januari 2010

2 på 1 dag!

Nu jäklar i min lilla låda har jag fått upp värmen i fingrarna!
I bloggfingrarna och i de vinterfrusna fingrarna.
Vi kom hem från underbara Gekås för en dryg timma sedan. Detta fantastiska ställe, som dessvärre förlöjligats lite efter serien som gick på Kanal5.
Ja, ja, hur som helst så kommer jag fortsätta åka dit och fynda. Idag var siktet inställt på lite födelsedagspresenter. Vi har ytterligare tre förutom Ellioth att gratulera nu i januari, samt två i februari.
Vi hittade lite smått och gott, till bra priser.

Nu har jag varit en sväng på Hemköp också och köpt massa gottigt till kvällen. Lite goda ostar, kex marmelad, päron, oliver, krustader, mm... Jag säger som Maria Montazami ~ "Mums!"
Kom ju på att det faktiskt är lördag idag, det måste man ju fira lite grann...
Publicera inlägg

Bra morgon

Ja, men det är väl bara att köra hårt från början, nu när jag gått och lovat att jag ska bli flitigare med mitt bloggande.
Idag fick jag lite sovmorgon - det är inte alls dumt. Det sjuka är att det knappt spelar någon roll hur länge man sover, eftersom man är lika trött vare sig man går upp kl 8, 9 eller 10.30 *gäsp*
Idag blev det till 08.30. Patrik stod i hallen fullt påklädd och redo för isfiske några timmar.
Jag är glad att jag får vara inne i värmen, dricka lite kaffe och mysa i soffan med barnen. Just nu äter de varsin smörgås och tittar på Pettson & Findus, som just började i Barnkanalen.
När Patrik kommer hem från fisketuren får vi trotsa kylan allihop och ge oss ut med pulkorna i snön och åka lite. Det kom lite mer snö igår kväll, så nu syns inte gräset längre efter töandet i julhelgen.

Nu ska jag passa på att skicka iväg lite sms-inbjudningar till lillkillens kalas nästa vecka. Han fyller 2 = inte så liten längre!!!

1 januari 2010

Nyårslöfte 2010...

Förra året hade jag som nyårslöfte att sluta bita på mina naglar, träna mer och äta mindre godis.
Jag får nog ändå säga att det gick riktigt, riktigt bra!
Naglarna är långa! Jag har blivit instruktör i Skivstång på Frikis och Svettis och som ett led i det har det faktiskt också blivit lite mindre godis om kvällarna. Positivt!

Årets nyårslöfte får bli att vara mer aktiv här i bloggen! Önskar mig själv lycka till! ;-)
Det har ju gått lite si sådär de senaste månaderna. Kan hända att det beror på att man har börjat jobba ordentligt igen och stressen kring det och vardagen.
Nu ska jag ju gå ner lite i tid och förhoppningsvis känna att det finns lite tid över för diverse saker, som behöver göras.

GOTT NYTT ÅR på er alla, så hörs vi snart igen!