10 januari 2011

Thilde…

Vi har en liten tjej som vi anar spelar oss ett litet spratt för att testa…

Idag hade hon mått illa efter frukosten på dagis och Ellioth hade lämnat en bajskatatrof, så Patrik fick hämta… Pust och suck igen!

Väl hemma var Thilde pigg och åt äpple, men så fort Patrik frågade hur hon mådde så frågade hon efter en skål att spy i – utan “framgång”. Denna skål har under de senaste dagarna blivit hennes bästa vän…

Så frågan är nu då OM hon har ont i magen och mår illa, eller om hon bara testar oss för att se vad som händer. Det kan givetvis fortfarande vara så att hon tycker det känns lite obehagligt att äta. Men hennes humör är det minsann inget fel på. Varken det glada, eller arga!

Hon tyckte inte om mig alls idag och ville INTE att jag skulle följa med upp och lägga henne… Det är nu bara pappa som gäller för vår lilla tjej.

Ellioth däremot hade i alla fall saknat sin mamma hela tiden idag!

DSC_0004

Så här ser en “magsjuk” pappadink ut när mamma tar kort 10 minuter innan läggdags. Sedan var det andra tongångar ska gudarna veta… Hon sover bredvid sin skål med ska tilläggas… Ler

3 kommentarer:

Sara sa...

Hmm... har det nåt med åldern att göra tro? Anton har börjat väga somna på kvällen, verkar inte alls trött. Misstänker att han tycker att det är så mysigt att sitta uppe med oss en stund...
Han klagar också över "ont i magen" i samband med mat. Svårt att veta om han har ont, eller om han bara försöker slippa undan. De är luriga de små liven!
Hon såg pigg och glad ut i dag iaf ;-)

\majja sa...

Skriver under på det där med att ha "ont i magen". Så säger Mille titt som tätt nu och oftast vill han att man ska "sera" (massera) magen också.
Funderar på om han bara tycker det ör mysigt med lite gos.

..och vilken filur hon är, den dära lilla Thilde. ;)

Marie sa...

Visst är de luriga och smarta!
Idag har hon varit på dagis hela dagen och det hade gått finfint!
Även om det krävdes lite tålamod innan vi väl kom iväg...