2 februari 2010

Omöjligt?

Nej tydligen inte!
Thilde har också öroninflammation - på båda sidorna! Helt sanslöst, tar det inte slut nån gång?
Hon var superduktig hos läkaren. Hon som annars är VÄLDIGT reserverad mot nya människor i nya sammanhang, så det var skönt. Nu har hon också fått penicillin i alla fall. Nu ska man bara lyckas lura i dem det ett par gånger om dagen i en vecka!
Ellioth har varit oförskämt pigg idag och varit överallt och pillat på allt han inte ska. Men otroligt skönt att se att han är tillbaka pigg och glad igen!
Thilde är rätt pigg just nu också, till skillnad från igår kväll då hon hade drygt 39 graders feber och bara ville sova.
Tack och lov för oss alla, så har båda barnen sovit bra i natt all hosta till trots. Vilka starka varelser små barn är egentligen... Hade vi mått som dem, med tanke på kroppens storlek hade vi inte varit mycket värda precis.
Jag stannar hemma även imorgon. Mina bihålor känns mycket bättre nu, men det har vandrat nedåt bak i halsen - otrevligt!

Den stackars Försäkringskassan kommer få ta hand om världens rörigaste "Tillfällig föräldrapenning-ansökan"... haha
Först varannan dag Patrik, varnnan dag jag på den första barnet, sedan några dagar på det andra barnet... någon timma på båda barnen samtidigt, då Patrik åkte till läkaren, med Ellioth igår och Thilde idag!
Vi kanske inte ska räkna med några pengar förrän tidigast till midsommar! ;-)
Hua... hemska tanke, eftersom FK kommer stå för halva våran månadslön i februari känns det som!
HEJA Försäkringskassan!

Inga kommentarer: