26 november 2012

En liten krumelur...

…som ibland inte liknar någonting alls. Denna krumelur kan vara avgörande i många sammanhang. Jag pratar om namnteckningen! Hur kan några streck, som allt som oftast inte går att tyda vara så otroligt viktiga.

När vi sätter våra namnteckningar på ett papper idag, så betyder det att vi har sålt vårt hus och att köparen helt plötsligt är skyldig att betala oss en jäkla massa pengar.  Samma grej är det när det gäller skilsmässa… två underskrifter, sedan är man inte längre gift. Det är rätt fantastiskt och smått otroligt… att bläcket i en penna kan binda en juridiskt vid en himmelens massa grejer och sedan lika fort lösa upp något annat.

Det blev mycket riktigt ett besök på Gekås igår efter en mysig lördag på Falkenbergs Strandbad. Vilken otroligt tilltalande inredning de hade i lobbyn. Jag bara gick runt, var helt såld och sög in atmosfären medans mamma löste incheckningen. Engelsk stil, ljusa tyger och mörkt trä. Det hängde strategiska lappar med varifrån möblerna kom, dock vet jag inte om det var lika smart av dem att hänga prislappar med!? DYRT!  Och efter trippen till Ullared har jag absolut inte råd... Det blev mycket bra-att-ha-grejer igår. Allt ska rakt in i lägenheten. Flyttlasset går ju på lördag! Tjohooo….

 

Inga kommentarer: