9 november 2012

Hur är det möjligt?

Jag slutar kl. 14 på fredagar och ändå är jag inte hemma förr än närmare 17…precis som alla andra dagar. Kan det kanske bero på att man sparar alla ärenden till just den dagen, när man har tid.

Snabbt som attan svischade jag genom ett par butiker och inhandlade två presenter inför morgondagen. (En tredje fick jag så snällt hjälp med igårRöd ros )Sedan hämtades Thilde, som ju “bara” skulle rita något på Smartboarden på fritids innan hon kunde följa med. Det resulterade i att vi kom en kvart försent till dagis. Tur att de inte hänger på låset och vill hem då. Jahapp, det var det! Vidare till mataffär och så  inhandlades lite fix och pyssel som barnen grejar med som förhoppningsvis blir käcka presenter till Fars dag. Mycket att ha i huvudet. Hela det ärendet tog en timma + moms…Nu äntligen är vi hemma och fredagsmyset kan starta. Tänkte korka upp en flaska rött och käka lite tapas, kex och ost.

Har blivit lite småsjuk på fina grejer till lägenheten nu och inser att ett besök från programledarna i Lyxfällan är farligt nära! haha  Soffa, hämtas på söndag… Har hittat ett jättefint soffbord med, och en adventsljusstake och en matta och en…. kan hålla på lääääänge. Nähäpp… Fredagsmys!

Under tiden detta blogginlägget skrevs har barnen fixat klart och redan gett bort Fars dag-presenterna. Effektivt!

Inga kommentarer: