26 november 2012

"Så ska det låta"

Julbordet på Strandbaden i Falkenberg var helt ok. Maten var väldigt basic, men god. Efter allt man stoppat i magen hade de en liten show med tema ”Så ska det låta”. Det var lite av en pianoduell med matgästerna som medtävlande. En urna gick runt med lappar. Där på kunde det stå artist, årtal, musikstil och då skulle vi ropa vad som skulle spelas och sedan sjunga med.
När det drogs en lapp med ”90-talet”, så drogs det igång ett litet medley. Det började med Eurovisionsklassikern ”Oh ah, just a little bit” med Gina G. Då dök lite minnen och sedan också micken upp framför mig så det var ju bara att dra på i refrängen. Jag menar, Den kan man ju. Kul!
Det var en tjej också, som snodde micken från domaren och sjöng ”Sånt är livet”… Jätteduktig. Sedan drog de upp en tjej från personalen, som rev loss ”Proud Mary”. Det var en trevlig, lättsam underhållning.
 
Angelica Alm från just ”Så ska det låta” var den ena pianisten.
 
 
Tillbaka på hotellrummet var jag strax efter midnatt, efter att ha stått ut en stund med musiken från med måttlig DJ. Han fyllde dansgolvet ibland, för att låten efter tömma det precis lika fort. På hotellrummet blev det God Natt efter att ha spanat på avsnittet av ”Så mycket bättre”.
 

Inga kommentarer: